Prvi 3600 pregleda 20. svibnja 2019.

Sve što ne znaš o vezi Meghan i Harryja

zenski svijet/instagram

Kraljevski par proslavio je prvu godišnjicu braka, a mi vam donosimo cijeli timeline njihove veze, od spoja na slijepo, upoznavanja, zaruka i vjenčanja do rođenja njihova prvog djeteta

Iako su Meghan Markle i princ Harry vjerojatno najpoznatiji par na svijetu, njihova ljubavna priča ima i nekima ne toliko poznate elemente. Evo kako se par upoznao i kako izgleda timeline njihove veze od tada do danas.

Spoj 'na slijepo'

Jeste li znali da su se njih dvoje upoznali na prilično moderan način? Upoznala ih je Harryjeva dugogodišnja prijateljica Violet von Westenholz, čiji je otac, barun, vrlo blizak prijatelj s princem Charlesom. S druge strane, Violet je Meghan upoznala i sprijateljila se s njom dok je Meghan radila kao PR za Ralpha Lorena. Meghan i Harry nisu znali ništa jedan o drugom prije nego su se upoznali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#violetvonwestenholz the mutual friend of #princeharry and #meghanmarkle who is said to have introduced the couple to one another🙌🏻 ... God bless you @violetvon_westenholz you have created history 😁👏🏻👍🏻 ... . . . Violet von Westenholz is a British​ Socialite​ and Public relations​ executive for @ralphlauren #ralphlauren ________________________________________________________ #duchessofcambridge #katemiddleton #princewilliam #dukeofcambridge #ladydi #ladydiana #kateandwills #princess #cambridge #wales #unitedkingdom #princessdiana #princessofwales #princegeorge #princesscharlotte #royal #royalfamily #queenelizabethII #queen #duchesskate #princecharles #royalwedding #princeofwales #windsor #british #england

A post shared by Haya_del_haya (@haya_del_haya) on

Harry se navodno požalio kako ne može naći djevojku svog života, a njoj je odmah na pamet pala Meghan, jer je znala da bi njih dvoje bili savršen par. I izgleda da nije pogriješila. 

Prvi njihov spoj bio je na slijepo, a ljubav se dogodila na prvi pogled. Bravo Violet, dobar potez.

Neobične zaruke

Par je dugo vremena krio vezu od javnosti, a 27. studenog 2017. godine shvatili su kako to više nije moguće. Tog dana su službeno objavili svoju vezu, ali i zaruke. Meghan se za jedan portal prisjetila kako je sve izgledalo. Naime, princ Harry ju je zaprosio za vrijeme večere u Kensingtonskoj palači, dok su jeli pečenu piletinu. Okej, ovo su već detalji. Ipak, Harry je pitanje postavio na koljenima (kakav tradicionalist), a Meghan je, sad je već svima jasno, pristala.

Prvi poljubac u javnosti

Dva mjeseca nakon objave zaruka, Meghan i Harry slatko su se poljubili u javnosti po prvi puta, dok su pozirali na jednom sportskom događaju u u Royal County Berkshire Polo Clubu.

Vjenčanje koje su svi čekali

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

—Happy Anniversary to the most amazing couple on earth!❤️

A post shared by Meghan & Harry (@sussexupdate) on

Najiščekivanije vjenčanje godine, a možda i ikad, pratili su milijuni gledatelja diljem svijeta, a mnogi su došli i u London kako bi sve vidjeli uživo. Par je sudbonosno 'da' izrekao u dvorcu Winsdor, koji je najstariji i najveći dvorac na svijetu. Na vjenčanju je bilo oko 600 uzvanika, a Harry je bio vidno uzbuđen. 

Meghan je sve oduševila jednostavnom vjenčanicom, a nosila je i dugi veo na kojemu je bilo izvezeno cvijeće. To je cvijeće predstavljalo sve 53 zemlje Commonwealtha.

Izlazak za pamćenje

Ovo je jedan od najupečatljivijih izlazaka Harry i Meghan u javnost ikad. Ovo je bilo netom nakon vjenčanja, a taman prije večere i zabave u Frogmore palači. Wow.

Kraljevska selidba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NEWS Royal Family attended the Easter Sunday service at St George's Chapel. (2019,21April) @kensingtonroyal @sussexroyal @theroyalfamily @hrhthedukeofyork _ In attendance : The Queen Elizabeth, The Duke and Duchess of Cambridge, The Duke of Sussex, The Duke of York, Princess Beatrice, The Earl and Countess of Wessex, The Princess Royal, Peter and Autumn Philips and Mike and Zara Tindall. . . . #dukeofsussex #duchessmeghan #dukeharry #duchessofsussex #dukeandduchessofcambridge #loveislove🌈 #louis #george #gorgeous #charlotte #henrycharlesalbertdavid #harryandwilliam #meghanandharry #meghanmarkle #husbandandwife #kensingtonpalace #royalfamily #oceanblueeyes #engagement #harryandwilliam #sweetmomment #gingers #families #princessdiana #harryandmeghan #williamandcatherine #princesseugenie #queenelizabeth

A post shared by Royal Family (@royal_f.a.m.i.l.y) on

Kraljevski par je 12. listopada prošle godine objavio vijest da je Meghan trudna, a nedugo nakon toga počelo se šuškati kako se njih dvoje sele iz kraljevske palače. Sad su i službeno preselili su se u Frogmore Cottage u Windsoru, gdje imaju svoj vlastiti mir i dovoljno slobode kako bi mogli odgajati sinčića. Iako se dugo šuškalo kako je do selidbe došlo zbog 'nategnutih' odnosa s princem Williamom i Kate Middleton, par je to negirao. Rekli su da im u kraljevskoj palači naprosto nedostaje mjesta te da im je potreban mir. Fair enough.

Stigla je i beba

Dugo iščekivana kraljevska beba na svijet stigla je 6. svibnja. Taj dan Meghan je rodila dječaka Archieja. Iako se dugo nagađalo gdje će Meghan roditi, kao i taji li kraljevski par vijest o rođenju djeteta, Meghan i Harry na kraju su u javnost izašli sa svim informacijama koje smo svi željno čekali. Archie je rođen u bolnici, a njegovo rođenje Harryja je potaknulo na razmišljanje o pokojnoj majci, princezi Diani...

Dosad nikad viđeni trenutci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy one year anniversary to Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Sussex! Today marks the one year anniversary of the wedding of The Duke and Duchess of Sussex. Their Royal Highnesses exchanged vows at St George’s Chapel within the grounds of Windsor Castle on May 19th, 2018. The selected song “This Little Light of Mine” was chosen by the couple for their recessional. We hope you enjoy reliving this moment, and seeing some behind the scenes photos from this special day. A message from The Duke & Duchess: Thank you for all of the love and support from so many of you around the world. Each of you made this day even more meaningful. Photo credit: Chris Allerton/Joe Short (B&W); PA (color) ©️SussexRoyal (B&W images and video)

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Kraljevski par je na svom službenom Instagram profilu na svoju prvu godišnjicu braka objavio neke dosad neviđene fotografije i time proslavio ovaj poseban dan. Awwww. To je sve što možemo reći za kraj.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Preslatki su <3