Prvi 632 pregleda 03. veljače 2019.

Sve tajne moderne obitelji izvan seta

Ako si fan Moderne obitelji, ove informacije će te definitivno zanimati!

Moderna obitelj je u eteru od 2009. godine, što je puno vremena za bilo koju TV emisiju. Gledali smo kako obitelji Pritchett i Dunphy odrastaju, idu na fakultet, zapošljavaju se, vjenčaju se, dobivaju djecu i žive punim plućima. Možda mislite da ste sve vidjeli, ali toliko je tajni iza kulisa koje malo tko zna, a Trendchaser otkriva. Nastavite čitati kako biste saznali tko su oni u pravom životu i koji je član glumačke postave bio beskućnik prije dolaska u emisiju.

Velika, sretna obitelj

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Young modern family ❤️ @jessetyler @ericstonestreet @therealsarahhyland @arielwinter #modernfamily#love#funnyas#thebest#show#ever#loveit

A post shared by Modern_family (@modernfamily_officialfanpage) on

Svi glumci i glumice koji čine glumačku postavu Moderne obitelji sklopili su pakt od prve sezone kako će uvijek svi sudjelovati na dodjeli nagrada kao podrška jedni drugima. Oni uistinu shvaćaju kako u Modetrnoj obitelji nema glavnih glumaca i da nitko od članova nije važniji od bilo koga drugog. Svatko ima podupiruću ulogu, doslovno i figurativno. Toliko su složni da stvarno djeluju kao obitelj. Svi se međusobno podržavaju.

Pravi genijalac

Iako Nolan Gould glumi prilično priglupog tinejdžera na televiziji, on je zapravo vrlo inteligentan u stvarnom životu. Vrijednost IQ mu iznosi 150. IQ Lukea Dunphyja je nedvojbeno mnogo manji od toga. Ne samo da je Nolan super pametan, već je očito i izvrstan glumac. Potrebno je mnogo umijeća da bi se utjelovilo lika koji je toliko različit od stvarnog života. Možda će jednog dana Luke naučiti nešto od Nolana.

Ne skriva svoju seksualnost

U intervjuu koji je 2010. objavio Out Magazine, Jesse Tyler Ferguson je ispričao kako je iz njegovog stvarnog života izvučena šala u kojoj je Jay "zaboravio" kako je njegov sin Mitchell gay. Svom pravom ocu je više puta morao to ponavljati sve dok se stvarno nije pomirio kako je to istina. Kada je Jesse ispričao piscima ovu priču, mislili su da je smiješna i odlučili su je dodati u Mitchellovu priču.

Čudna situacija

Ariel Winter je imala samo 11 godina kada dobila ulogu Alex Dunphy. Tijekom prvih nekoliko sezona emisije, njezina je majka uvijek dolazila s njom. Prema riječima glumaca i ekipe, majka joj je uvijek prigovarala o težini i glumi, u toj mjeri da su joj producenti skoro uskratili prisustvo. Godine 2012. Winter se iselila iz majčine kuće nakon navoda o fizičkom i emocionalnom zlostavljanju, a 2016. i sama Winter je objavila da je zakonski oslobođena od svojih roditelja.

Najuspješnija 'mocumentary' serija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#modernfamily 🖤

A post shared by Modern Family (@__modern_family___) on

Opis izvorne emisije objasnio je zašto je emisija snimljena u "mockumentary" stilu. Navodi se da je švedski redatelj, koji je bio student na razmjeni u Philovoj kući, snimao dokumentarac o američkoj obitelji. Koncept serije bio je pod utjecajem francuske mockumentary serije 'Fais pas ci, fais pas ça' IZ 2007. Moderna obitelj postala je najuspješnija 'mockumentary' serija svih vremena. Da, još uspješnija od 'The Office'. 

Ed treba tečaj španjolskog

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@baguettegonzalez 🌴🌴🌴🌴 #casachipichipi🐚🦀

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Dok je još živjela u Kolumbiji, Sofía Vergara gledala je španjolsku verziju Bračnih voda(1986.) u kojoj je glumio Ed O'Neill. Nakon što je dobila ulogu Edove supruge Glorije o Modernoj obitelji, razočarala se saznanjem kako Ed ne priča španjolski. Pitamo se je li Ed naučio španjolski od kad ga je Vergara prvi put srela?

Eric Stonestreet nije Cam

 

Eric Stonestreet, koji glumi Cam Tuckera, u stvarnom je životu heteroseksualan, ali je veliki pristaša LGBT zajednice. To nije jedini način na koji se Eric razlikuje od Cam-a. Rekao je kako su ponekad fanovi razočarani što nije tako dramatičan i prpošan kao Cam. Sigurno mi nije bilo lako cijelo vrijeme biti sto posto uživljen u ulogu.

Kako je dobio ulogu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When did this happen?! #welcome #selfie #justalittleone #modernfamily #maybe

A post shared by Ty Burrell (@tygburrell) on

Ty Burrell je morao proći nekoliko prepreka kako bi dobio ulogu Phila u seriji. ABC je imao svoje rezerve. Obzirom da je Ty prije toga glumio u 'Back to You' (2007) dosadnog lika, producenti su čak su preispitivali njegove glumačke sposobnosti. Scenarist Steve Levitan tada je imao ideju snimiti Tya i Sarah u vlastitom domu, kako bi producentima dao ideju o Philovu liku koji je prikazao Ty Burrell. Taj plan je upalio i Ty je dobio ulogu Phila.

Sarah je imala velikih zdravstvenih problema

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Velvet dragon scaled 🧜‍♀️ dripping in 💎 for the #goldenglobes @instylemagazine #instylewbglobes

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Sarah pati od displazije bubrega, a od oca je dobila bubreg 2012. Nakon što joj je tijelo odbacilo bubreg, dobila je drugi bubreg od svog brata. Ona je na redovitim lijekovima protiv anti-odbacivanja i steroidima, te je nekoliko puta pauzirana od snimanja. Ali, usprkos tome, ona nastavlja snimati emisiju. Kad je 2017. imala drugu transplantaciju bubrega, svi glumci i ekipa poduzeli su sve mjere opreza kako bi osigurali da ne dobije infekcija, uključujući nošenje kirurških maski na setu.

Andy i Haily zauvijek

U svojim zajedničkim scenama, Sarah i Adam često su djelovali dramatičnije i ozbiljnije nego što je redatelj zamislio samo zato što su bili toliko predani da što bolje odglume. Producenti bi ih stalno morali podsjećati da se opuste i budu ležerniji.

Ova je za djecu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My tv family #modernfamily

A post shared by ED O'Neill (@_edoneill) on

Pisci nikada nisu htjeli trivijalizirati ozbiljne tinejdžerske probleme. Napravili su svjesni napor da napišu priče koje se usredotočuju na ozbiljnost tjeskobe i depresije s kojima se djeca suočavaju. Također su pokazali kako likovi traže pomoć, kako bi djeca koja gledaju znala da su njihovi problemi vrijedni i kako ve važno tražiti pomoć Izgleda da je Moderna obitelj već napravila ogroman utjecaj na djecu i obitelji diljem svijeta.

Bivši dečki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And a very happy belated birthday to @ericstonestreet from the Dunphy offspring!! I forgot. I’m sorryyyyyy

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland) on

Dva bivša dečka Sarah Hyland pojavila su se na snimanju serije, a obojica su igrali Alexine simpatije. Matt Prokop, njezin tadašnj dečko pojavio se u trećoj sezoni, a njezin bivši dečko, Dominic Sherwood, pojavio se u sedmoj sezoni. 

Blizanci na putu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Greenberg (@jamiemakeup) on

 

Julie Bowen bila je u visokoj trudnoći kada je snimila pilot epizodu Moderne obitelji. Kad je bila na audiciji za ulogu Claire Dunphy, bila je trudna s blizancima Gusom i Johnom. Iako je mislila da će je njezino stanje definitivno utjecati da ne dobije ulogu, ipak nije bilo tako. 

Ty Burrell bio je beskućnik

Prije nego što je preuzeo ulogu Phil Dunphyja u Modernoj obitelji, Ty Burrell nije baš živio raskošno. Burrell je neko vrijeme bio beskućnik. Dok je završavao diplomski studij na Penn State Sveučilištu, živio u kombiju kako bi uštedio novac. U to je vrijeme također pokušavao započeti glumačku karijeru. Na kraju se sve isplatilo. Sada Burrell ima više nego dovoljno novca (i dva Emmyja).

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme ko bi reko da je ovaj tak pametannn!