Prvi Videostar 1129 pregleda 20. studenoga 2018.

Sven je glazbenik i budući youtuber, a uzor mu je Dennis!

zenski svijet/instagram

Upoznajte Svena Kranželića, kandidata LayZ-jevog tima

Sven je jedan od devetero preostalih finalista Videostara, trenutno je u LayZ-jevom timu i već je pokazao mnogo svojih talenata - od glazbenog do glumačkog. Mi smo sa Svenom napravili kratki Q&A, donosimo ga u nastavku:

1. Na što si sve spreman za pobjedu na Videostaru? 

Spreman sam na apsolutno sve, osim da nekome nanosim zlo. Nekoliko razbijenih svježih jaja na mome licu tijekom dosadašnjeg snimanja za Videostar su dokaz za to. Bez obzira na moju veliku želju za pobjedom, nikada ne bi gazio preko mrtvih kako bi došao do svoga cilja. To jednostavno ne dolazi u obzir kod mene.

2. Koja je najluđa stvar koju bi napravio za YouTube video? Koja ti je granica? Što nikad ne bi napravio?

Imam već dugo vremena jednu ludu ideju, ali čekam pravi trenutak da ju realiziram.  Želim napraviti suradnju s drugim youtuberom u kojoj ćemo se nas dvoje zamijeniti za živote na 24 sata. Granica za youtube mi je moj jedini strah, a to su veliki i odvratni kukci. Najveći strah su mi pauci, skakavci i bogomoljke. Nikakav doticaj s njima ne dolazi u obzir jer ne želim umrijet mlad! 

3. Tko su ti domaći, a tko strani uzori od poznatih faca? Zašto?

Domaći uzor mi je Dennis Domian, a stranog uzora nemam jer strane youtubere baš i ne pratim. Ne bi rekao da mu se divim jer smatram da ako radiš ono što voliš ne postoje prepreke. A on definitivno radi ono što voli. To se jednostavno vidi po njegovim videima na Youtube-u. 

4. Opiši najneugodniju situaciju koja ti se dogodila u životu? 

Teško mi je izabrati najneugodniju, ali evo jedna situacija koja me naučila što je karma! Trebao sam dobiti sakrament "Svete potvrde". Jedan dan prije obreda smo se svi trebali ispovjediti. Bila je ogromna gužva u crkvi i bio je veliki red, a meni se nije dalo čekati. Sa mnom je bio i prijatelj. Zamolio sam jednu bakicu da nas pusti preko reda jer nam se žuri u školu (škole nije bilo taj dan). Bakica je pustila samo mene, a moga prijatelja ne. Nakon što sam mu se prkosno podsmjehivao ušao sam u ispovjedaonicu, a prijatelj je odlučio uzvratiti udarac. Nazvao me je na mobitel. Naravno da nisam stavio zvukove na bešumno. Cijela crkva je orila mojim tonom zvona za mobitel. Da bi stvar bila neugodnija, za ton zvona sam imao narodnjak. Zbog panike nisam mogao izvaditi mobitel iz hlača, tako da je cirkus potrajao. Kada sam izašao iz ispovjedaonice htio sam propasti u zemlju od sramote. Od tada ne slušam narodnjake i izbjegavam ispovijedi.

5. Po čemu se izdvajaš od preostalih finalista ovogodišnjeg Videostara? 

Od drugih finalista se izdvajam po tome što pjevam i sviram gitaru. Glazba ima važnu ulogu u mome životu. Također, smatram da imam vrlo blizak odnos sa svojim gledateljima za razliku od ostalih finalista. Uvijek se trudim da ih što bolje upoznam i da zadovoljim njihove želje. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU VIDEOSTARA, ZAPALILI SMO SET:

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LessiePotter

    Napravit cu 86 dolara za sat od kuce. Bio sam šokiran kad je moj susjed rekao da je prosjek 95 dolara, ali vidim kako to sada radi. Osjecam se toliko slobode sada kad sam ja vlastiti šef. posjetiti>>>>> www.WebJob33.Com
  • mala_loodacha

    Opaa