Prvi 511 pregleda 04. travnja 2019.

Pe***čino, budalo: Evo kako je Svenky odgovorio hejterima

JoomBoos, Pixell, Canva

Umjesto da se uvrijedi, odgovorio je hejterima na najbolji način

Svenky je scrollao komentare na svojim videima i prikupio sve hejterske koje je mogao naći.

Od njih je složio genijalnu pjesmu koju moraš poslušati.

Ovu pjesmu Svenky je snimio povodom Dana medijske pismenosti, koji će se od 8. do 12. travnja održati u organizaciji Agencije za elektroničke medije i Ureda UNICEF-a za Hrvatsku, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Cilj im je osvještavanje javnosti o važnosti medijske pismenosti, osnaživanje građana, posebice djece i mladih vještinama medijske pismenosti, stvaranje platforme za suradnju i razvoj održivih projekata medijske pismenosti te podrška odgojiteljima i nastavnicima razvojem edukacijskih materijala za medijsko obrazovanje, stoji na stranici Medijska pismenost.

Poštovanje prema sebi i drugima

Tema ovogodišnjih Dana medijske pismenosti je poštovanje prema sebi i drugima u medijima. To uključuje niz podtema, kao što su tolerancija, govor mržnje, lažne vijesti, dezinformacije i manipulacije, poticanje empatije i poštovanje ljudskog dostojanstva te zaštita privatnosti i sigurnost u medijima, na društvenim mrežama i komunikacijskim platformama, pišu organizatori.

Hoćeš li se i ti uključiti?

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Agencijom za elektroničke medije po najvišim standardima Joomboos native studija. 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Youtuber123

    Omg bas ruzno od hejtera..
  • mala_loodacha

    ovo je pregenijalno