Prvi 714 pregleda 01. kolovoza 2019.

Svenky u šoku: 'Jeste normalni? Neću skočiti'

screenshot/youtube/HRT

U novoj epizodi Prvog puta TheSikrt i Svenky dobili su ekstremno zabavan zadatak. Skočiti bungee jumping! Okej, netko je bio hrabriji, netko malo manje, tako da je samo jedan od njih zapravo skočio...

Kad su došli na Maslenički most, Svenky je odmah odustao od toga da skoči bungee, iako je prije toga razmišljao da skoku da šansu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

"Nema šanse, vi niste normalni. Nema šanse da ja tu skočim", rekao je Svenky čim je pogledao s mosta prema moru. S druge strane, Sikrt je bio mnogo hrabriji i naprosto nije htio propustiti ovu genijalnu priliku za malo adrenalina.

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

Gospodin Darko iz 'Izazov tursa' je Sikrtu i Svenkyju objasnio što sve trebaju znati prije skoka te s koliko metara će Sikrt zapravo skočiti.

Sikrta ništa nije moglo smesti

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

"Ovaj je most visok 56 metara, najviši je bungee u Hrvatskoj", započeo je Darko te zatim dao najvažnije savjete prije skoka. "Ono što svi moraju znati prije skoka jest da ste sigurni da to želite napraviti. Ako netko to želi, onda zaista nema nikakvih problema niti opasnosti. Naravno, morate u svakom trenutku slušati savjete instruktora i sve će biti u redu", objasnio je.

I avantura je mogla početi! Sikrta ništa nije moglo pokolebati, skočio je. A njegov izraz lica nakon skoka bio je toliko ushićen da bismo vjerojatno mogli izvući hrpu gifova koji ga opisuju. 

Say it with a GIF

A znate kako možete doći do gifova? Gifove možete preuzeti putem Coca-Cola limenkice, a sve što trebate je skenirati kod i vaš gif je tu! 

 

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Coca-Colom po najvišim standardima Joomboos native studija. 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahhahaha :D