Prvi 1505 pregleda 29. siječnja 2019.

Svi ih izbjegavaju: Ovih 7 zvijezda su susjedi iz pakla!

Instagram@katyperry

Poznati i slavni često znaju biti potpuno drugačije osobe ispred i iza kamere

Kako piše portal Ranker, neke slavne osobe su se poprilično zamjerile svojim susjedima.

Justin Bieber

Ako je vjerovati pričama, Justin Bieber je doista susjed iz pakla u svakom smislu te riječi. Naime, često organizira divlje tulume s obiljem droge i alkohola, a kada tulum eskalira, znalo se događati da pjevač sudjeluje u gađanju jajima susjedne kuće.

via GIPHY

Madonna

Na ovu glazbenu divu su se susjedi žalili u više navrata radi proba koje je održavala u svom domu. Glazba je bila toliko glasna i nepodnošljiva da je policija morala intervenirati, a pjevačica je zaradila i sudsku tužbu.

via GIPHY

Katy Perry

U periodu kada je pjevačica bila u vezi s Johnom Mayerom, susjedi bi se često žalili na buku preko noći. Katy je navodno bila toliko glasna u krevetu da bi to trajalo čitavu noć i susjedi su morali zvati policiju.

via GIPHY

Chris Brown

Reper poznat po brutalnom premlaćivanju bivše djevojke, pjevačice Rihanne, uistinu je susjed iz pakla. Naime, sa svojim prijateljima često zna održavati utrke automobilima u svojoj ulici čime dovodi u opasnost ne samo svoj život već i živote ljudi iz susjedstva.

via GIPHY

James Franco

Na ovog glumca su se susjedi žalili jer u trenutku kada je uselio u novo susjedstvo, započeo je sa snimanjem više manjih projekata tako da bi u kući i oko nje po čitav dan boravila mnogobrojna snimateljska ekipa što je ozbiljno ugrožavalo mir i red u susjedstvu.

via GIPHY

Robert Downey Jr

U periodu kada je slavni glumac bio ovisnik o kokainu i heroinu, jedne je večeri drogiran i pijan provalio u kuću bračnog para koji su bili njegovi prvi susjedi te zaspao u njihovoj spavaćoj sobi.

via GIPHY

Hilary Duff

U ovoj priči nekadašnja Disneyeva zvijezda ipak nije negativka. Naime ona se svom prvom susjedu zamjerila objavivši javno poruku te ime i prezime osobe koja stanuje do nje, čitav dan puši cigarete i travu te nikada ne radi ništa i troši novac svojih staraca.

via GIPHY

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    i Justiiin????