Prvi Rat u Ukrajini 679 pregleda 23. ožujka 2022.

Svi mole Putinovu ljubavnicu da ga nagovori da okonča rat

instagram/canva

Iako ruski predsjednik Vladimir Putin svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, cijeli svijet nagađa da je u vezi ili u braku s ruskom gimnastičarkom Alinom Kabaevom. Također, mnogi smatraju kako bi ga upravo ona mogla nagovoriti da okonča rat

Prijatelji Aline Kabaeve, ljubavnice Vladimira Putina, mole ju da ode u Moskvu i uvjeri Vladimira Putina da prekine rat jer joj prijeti protjerivanje iz Švicarske, piše 24sata

Alinine prijateljice mole ju da odleti Putinu i nagovori ga da prekine rat", rekao je izvor za Page Six te dodao da se "čini da nikoga ne sluša, ali možda bi poslušao nju".

Također, izvor tvrdi i kako je Putin jako osiguran te da Alina nije sigurna može li doći do njega. "Čak i da hoće, ne zna hoće li moći ponovno biti s njihovom djecom", govori izvor.

Alina s Putinom navodno ima četvero djece, dva dječaka i djevojčice blizanke, no njih dvoje to nikada nisu službeno potvrdili. Djeca su navodno rođena u Švicarskoj i svi imaju švicarske putovnice. No, Kabaeva navodno ima putovnice pod različitim imenima i nacionalnostima. Također, navodno se s djecom skriva u luksuznoj kući u Putinovom vlasništvu blizu francuske granice. 

Iako švicarska vlada navodno nema čvrste dokaze o tome skrivaju li se Kabaeva i njezina djeca s Putinom u zemlji, izvor je otkrio i zašto.

"Alina bi mogla putovati pod različitim imenima i putovnicama. Ona leti privatnim avionima i ne bi riskirala putovati pod svojim imenom", govori izvor.

Tvoja reakcija?