Prvi 696 pregleda 12. studenoga 2020.

Netflix od danas ima sučelje na hrvatskom jeziku

Netflix

Ova je vijest razveselila brojne korisnike popularnog streaming servisa diljem Hrvatske

Od danas svi korisnici Netflixa imaju pristup sučelju i titlovima na hrvatskom jeziku za sve filmove, serije i dokumentarce, a ta je genijalna vijest razveselila brojne korisnike najpopularnijeg streaming servise u cijeloj zemlji, javlja Večernji list.

Proteklih je tjedana Netflix testirao ponudu hrvatskih titlova, a od danas je lokalizacija postala i službena. Također, svaki novi sadržaj koji će stizati odmah će imati i hrvatske titlove. Ako vam se automatski Netflix ne prebaci na hrvatski jezik, možete to učiniti u postavkama svog profila, pišu iz Večernjaka.

 | Autor: Netflix Netflix

"Jako smo sretni i uzbuđeni što gotovo pet godina nakon pokretanja naše usluge na engleskom jeziku u Hrvatskoj možemo predstaviti potpuno lokaliziranu uslugu našim korisnicima koja obuhvaća tisuće sati omiljenih svjetskih filmova i serija, uključujući hvaljeni originalni Netflix sadržaj. Cilj nam je nastaviti oduševljavati naše korisnike, a lokalizacijom usluge želimo pružiti uranjanje u golemi svijet mogućnosti i zabavno iskustvo za svoje korisnike u Hrvatskoj", izjavili su iz Netflixa.

No, nisu na Netflixu preveli baš sve naslove filmova i serija na hrvatski jezik, već samo one najpopularnije naslove, pa ćete tako neke i dalje moći pronaći samo pod originalnim nazivom, ali će svi filmovi i dalje imati opciju hrvatskih titlova. Woohoo!

Više informacija možete pronaći na portalu Večernjeg lista.

Tvoja reakcija?