Prvi 4845 pregleda 05. siječnja 2022.

Svi pričaju o ovoj napetoj seriji koja uskoro stiže na Netflix

netflixisajoke/Instagram

Pripremite se na novu rundu misterije, tajni i neobičnih zapleta - no ovoga puta uz dozu humora. Na Netflix krajem mjeseca stiže serija koju ćete pogledati u jednom danu!

'The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window' novi je naslov hit serije koja uskoro stiže na Netflix. Ova triler-komedija djelomično se oslanja na priču 'The Woman in the Window', film koji je bio apsolutni hit u 2021. godini pa ni ova nova serija ne bi trebala razočarati, piše Elite Daily.

Ovdje pogledajte trailer:

Nova serija, čiji će glavni lik glumiti Kristen Bell, savršeni je spoj psihološke drame i komedije, a obožavat će je oni koji vole misterije. Priča serije podsjeća na onu iz filma, ali ima svoj novi zaplet i priču koja će vas držati u napetosti do kraja. Prati Annu, ženu koja ima psihološke probleme i obožava ispijati vino, a kada joj se u susjedstvo s kćeri doseli zgodan muškarac, priča poprima neočekivani zaplet i Anna se počne pitati ima li halucinacije ili je upravo svjedočila ubojstvu!

Serija bi na Netflixu trebala stići 28. siječnja, pa do tada imate vremena da pogledate film iz prošle godine i uvučete se u Anninu priču koja je baš scary, napeta i misteriozna!

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?