Prvi 305 pregleda 29. ožujka 2017.

Svi su ludi za istetoviranim buntovnikom iz Sevkinog spota

Marino i Severina
Olivia Rodrigo Instagram

'Fokusiramo tetovaže na brdovitom mladiću'

Stihovi Severininog starog hita najbolje opisuju rekaciju ljepšeg spola na Marina Miličevića (22), jednog od modela koji se pojavljuje u spotu za njenu novu pjesmu 'Otrove'.

 

• HEISENBERG • By @alexthegreatphoto #neprilagodjeni #trulyblessed #heisenberg #psychoquiff #drmartens

A post shared by M A R I N O M I L I C E V I C (@neprilagodjeni) on

U manje od 24 sata pjesma je prikupila više od milijun pregleda, a osim zgodne Severine - u spotu se pojavljuje i nekoliko zanimljivih 'faca'. 

Među njima je i Marino koji se modelingom bavi već nekoliko godina, a ovo mu je četvrti put da se pojavljuje u glazbenom spotu. 

 

ANY GIRLS WHO LOVE DOGS? ...YES😍! #neprilagodjeni #trulyblessed #tattt

A post shared by M A R I N O M I L I C E V I C (@neprilagodjeni) on

Osim vlastitog brenda s majicama, 'Neprilagođeni', pojavio se prošle godine na lipanjskoj naslovnici srpskog izdanja časopisa 'Men’s health', prenosi Večernji.ba.

 

@neprilagodjeni KAKVE SIGURNOSTI IMA? Narod Hirošime i Nagasakija je otišao te noći u krevet sasvim siguran. Ne vjerujem da je ijedna osoba ta dva grada, ni jedna jedina osoba od dvjesta tisuća stanovnika pomislila te noći na nesigurnost. Jutrom je tu bila samo vatra i mrtva tijela. Nijedno živo biće nije ostalo, čak nijedno drvo, ptica, životinja. Sav je život sasvim nestao. Kakve sigurnosti je tu bilo? Misliš li da su oni šest milijuna Židova ikada pomislili da će plinska komora biti njihov kraj, da će u par minuta nestati kao dim iz dimnjaka? Kakve sigurnosti je tu bilo? Nikada nije bilo neke sigurnosti. Smrt može doći svakog trenutka, a ona i dolazi bez najave, bez upozorenja. Ipak mi i dalje živimo sa idejom sigurnosti; i kada se pojavi ideja za biti buntovnik, biti buntovni duh, mi tada počnemo misliti o sigurnosti. Ali vi uopće nemate sigurnosti! Buntovnik to razumije: nema sigurnosti. #neprilagodjeni

A post shared by M A R I N O M I L I C E V I C (@neprilagodjeni) on

Iako se ne pojavljuje u spotu prečesto, mnogi su primijetili 'istetoviranog buntovnika':

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?