Prvi 76 pregleda 30. siječnja 2017.

Svi su ludi za novim hitom: Ivan Zak pogađa u srce s 'Da si tu'

Ivan Zak
Official

Još stigneš naučiti riječi prije velikog koncerta u Areni

 „Da si tu, kad svi mi leđa okrenu...“, riječi su nove balade Ivana Zaka, koja je već pri prvom slušanju oduševila vjernu publiku. 

Ivan Zak | Autor: Official Official

- Ništa mi nije toliko bitno kao emocija. Kad pišem – osjećam. Za mene ne postoji ljubavna pjesma bez emocije i zanosa, a niti je mogu napisati bez da duboko involviram sebe. Dolazi Valentinovo, inspirirala me ljubav i želio sam svojim obožavateljima u Areni 11. veljače premijerno predstaviti nešto novo, nježno. Veselim se Areni  i sigurno ću u tom veličanstvenom ambijentu zajedno s publikom proživjeti svaki stih i svaku notu. Ljubav je jaka kada se dogodi između dvoje ljudi, a zamislite kada se dogodi na mjestu poput prepune zagrebačke Arene - rekao je Ivan. 

Ivan Zak je već neko vrijeme jedna od popularnijih još od svojih albuma "Bolja od najbolje" te „Usne Varane“. Pjesme s tih albuma, kao i mnoge druge, izvest će na koncertu u zagrebačkoj Areni, 11. veljače, uoči Dana zaljubljenih. Ovaj glazbeno-scenski spektakl, zajedno sa svojim najbližim suradnicima, priprema već mjesecima.

Uz njega, na pozornici će se naći i gosti, kao npr. Mate Bulić, Neda Ukraden i Begini. 

Dobar provod je iza ugla, jedva čekamo!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?