Prvi 689 pregleda 03. listopada 2019.

Svinja svira klavir? 10 najbizarnijih svjetskih rekorda

Donosimo vam deset najneobičnijih ljudi, životinja ili pak talenata koji su ušli u Guinnessovu knjigu rekorda. Pripremite se.

1. Čovjek s najviše tetovaža na svijetu zove se Lucky Diamond Rich. Australac je za tu titulu kod tattoo majstora sve skupa morao sjediti više od tisuću sati. Cijelo tijelo mu je prekriveno tintom.

2. Vlasnik najvišeg šešira na svijetu je Amerikanac Odilon Ozare. Nosi šešir visok 4,8 metara. Kako bi rekord bio legitiman, Odilon je morao prohodati desetak metara sa šeširom na glavi.

3. Amerikanka Michelle Lesco osvojila je titulu Guinnessove rekorderke u najbržem jedenju tjestenine iz zdjele. Kako bi postigla taj rekord trebalo joj je 26,69 sekundi. 

 | Autor:

4. Rekord s najviše čačkalica u bradi, njih 3.500, ostvario je Amerikanac Joel Strasser. Trebala su mu samo tri sata i 13 minuta kako bi postigao rekord. 

5. Najviše trikova jedne svinje u minuti je laskava titula kojom se može pohvaliti svinjica Joy Bleeker. Njezina vlasnica Dawn rekla je kako svinja zna plesati, ići unatrag, svirati klavir... Wow, impresivno. Ima više talenata nego mnogi od nas.

6. Najviši skok na štapu za skakanje postigao je Dmitry Arsenyev iz Rusije. Skočio je čak 3,39 metara u zrak. 

7. Indijka Nilanshi Patel ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda već kao tinejdžerica. Tu je titulu zaslužila zbog dužine kose od čak 1,7 metara. 

8. Najmanji bik na svijetu visok je samo 67,5 centimetara. Zove se Humphrey i dolazi iz SAD-a. 

9. Najveći ping pong reket na svijetu posjeduje Amerikanac Rise Brand. Reket ide 3,5 metra u visinu te dva metra u širinu.

 | Autor: www.guinnessworldrecords.com www.guinnessworldrecords.com

10. S najvećom kolekcijom Transformers suvenira može se pohvaliti Britanac Louis Georgiou. Posjeduje čak 2.111 suvenira.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?