Prvi 972 pregleda 11. kolovoza 2017.

Tajna veza: Teen wolf je opet zaljubljen

Instagram

Glumac Tyler Posey (25) zaljubljen je preko ušiju i nije ga briga tko zna za to. Ono što mu je važno je da još nitko ne zna njezino ime, no šuška se da se radi o kolegici s kojom je snimio film 'Truth or Dare'

- Sve još jako friško. Nije da je baš tajna, ali je još sve novo - kazao je Tyler u srijedu.
Mladom vukodlaku čini se sve ide pod ruku. Nakon što je završila predzadnja sezona serije 'Teen Wolf', Tyler se bacio na nove projekte. Posudio je glas za crtić 'Elena of Avalor', snimio film 'Taco shop' i 'Truth or Dare'.  A upravo je na jednom od prošlih projekata navodno upoznao i novu djevojku.
 - Sretan sam. Divim joj se. Ona je jako talentirana i odlična je osoba. Inspirira me, ali i ponekad me zastrašuje. Na to nisam navikao. Kao i sad, nervozan sam dok pričam o njoj. Predivna je, stvarno je cool i dijelimo dosta zajedničkih interesa. Mogao bi još pričati o tome - kazao je uz smijeh.

 

There was a lake and a big bear, we rode the lake and swam in the big bear.

A post shared by Sophia Ali (@sophiatali) on

 

Iako je jako zaljubljen, i ne smeta mu pričati o vezi, ime nije htio otkriti.
 - Još je novo. Pričat ćemo o tome za nekoliko mjeseci  - kazao je. 
Nagađa se da se radi o glumici Sophiji Taylor Ali s kojom je snimao  film 'Truth or dare' jer u posljednje vrijeme jako puno vremena provode zajedno. Navodno su nekoliko puta ovoga ljeta zajedno išli na odmor, stalno izlaze zajedno, a vidjeli su ih i kako se grle.

 

 

Tyler je 2014. raskinuo zaruke sa dugogodišnjom djevojkom Seana Gorlick. Poslije je nekoliko mjeseci hodao sa Bellom Thorne.

 

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?