Prvi 481 pregleda 21. veljače 2020.

Tana nakon razvoda viđena s Jakeovim bratom?

tanamongeau/Instagram

Tana Mongeau bila je na ručku s Loganom Paulom, bratom bivšeg muža Jakea Paula... No, vrlo brzo smo doznali da je sve ovo bila samo gluma zbog YouTubea.

Tana i Jake u braku su bili punih pet mjeseci. No, to što je par prekinuo, ne znači da si Tana nije ostala dobra s ostatkom njegove obitelji. Naime, viđena je na ručku sa starijim bratom bivšeg muža, Loganom Paulom.

Viđeni su usred dana na ručku u Kaliforniji. Prema nekim izvorima, viđeni su kako se grle, a pao je i poljubac u čelo, javlja Cosmopolitan. No, brzo smo doznali da se radi samo o glumi zbog YouTubea i da nisu zapravo zajedno.

Vijest da se Tana i Jake razvode svijet je doznao početkom godine. 

"Ok, ne znam kako da točno objavim to da 'uzimamo pauzu' i ovo je jako čudno... Ali, sretna sam što i dalje mogu sjediti i smijati se s Jakeom dok ovo radimo. No, zasad smo odlučili prekinuti i fokusirati se na vlastite, lude živote. Nikad ne znate što vam nosi budućnost i uvijek ću voljeti Jakea i sve što smo zajedno napravili", napisala je tada Tana i Jakea nazvala svojim najboljim prijateljem za cijeli život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ok i don’t rly know how to do a “we’re taking a break” post & this is weird as fuck... i’m happy to still be able to sit with Jake and laugh as we do this- but for right now we both are taking a break to focus on our own very crazy lives... i’ll never know what the future holds and i will always love Jake and everything we did. i’m grateful to know throughout this i’ve made a best friend for life & found someone to do life with when no one understood me. here’s to 2020, working on us, and my new Lamborghini since i get half of everything! no need for crazy speculations- this is coming from a place of nothing but love. i love u Jakey. thank u for this past year. ❤️

Objavu dijeli tanamongeau (@tanamongeau)

Iako je neke fanove zbunio ovaj 'susret' Tane i Logana, mnogi su odmah pretpostavili da se radi samo o nekom snimanju i videu za YouTube. Ali, drago nam je da su svi ostali u dobrim odnosima i nakon razvoda.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?