Prvi 76 pregleda 16. veljače 2016.

Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu!

Taylor Swift i Selena Gomez
Pixsell
Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu! Tay i Sel: Seksi frendice mamile uzdahe na crvenom tepihu!

Dugonoga Taylor i predivna Selena bez imalo srama pokazale su sve svoje atribute

Sinoć je u Los Angelesu po 58. put održana dodjela nagrada Grammy, a cijela je večer prošla u znaku nedohvatljive Taylor Swift (26). Kako u glazbenom smislu, tako i u onom modnom. Naime, pjevačica se pojavila u kratkom narančastom topiću i dugačkoj ružičastoj suknji s velikim, upečatljivim prorezom koji je otkrio i pripadajuće gaćice. Nije se trudila sakriti svoj najveći atribut - noge, i u potpunosti je na crvenom tepihu zasjenila brojne druge poznate dame.

Taylor Swift i Selena Gomez | Autor: Pixsell Pixsell

Ovu kreaciju potpisuje Atelier Versace i Tay ju je kombinirala s jednostavnim zlatnim sandalama. Decentan nakit, make up te frizura bili su dovoljni da izmami uzdahe kako muškog, tako i ženskog dijela publike.

Taylor Swift i Selena Gomez | Autor: Pixsell Pixsell

Osim po hrabrom modnom odabiru, Swift će ovaj Grammy pamtiti i po osvojenoj nagradi za najbolji album godine čime je postala jedina žena u povijesti koja je dvaput osvojila tu prestižnu nagradu.

Osim toga, "pobrala" je i nagradu za najbolji glazbeni video i to onaj koji je nastao u suradnji s Kendrickom Lamarom (28) - Bad Blood.

Njezina najbolja frendica Selena Gomez (23) možda nije osvojila prestižan Grammy, ali se zato na dodjeli nagrada pojavila u nevjerojatno seksi izdanju! Usuđujemo se reći kako mladu pjevačicu nikada do sad nismo vidjeli u ovako senzualnoj haljini!

Taylor Swift i Selena Gomez | Autor: Pixsell Pixsell

Dugačku plavu haljinu posutu šljokicama krasi nevjerojatno dubok dekolte i izazovni prorezi sa strane te gola leđa, a kreaciju potpisuje Calvin Klein. Baš kao i Tay, Selena je odlučila pohvaliti se svim svojim najjačim atributima i to se, sasvim sigurno, pokazalo odličnim potezom.

Možda se neće pisati o nagradama koje (ni)je ponijela kući, ali sasvim sigurno će se pisati o haljini za pamćenje!  

Taylor Swift i Selena Gomez | Autor: Pixsell Pixsell

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako su slavne frendice izgledale, ali se i zabavljale tijekom Grammyja!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?