Prvi 206 pregleda 16. studenoga 2021.

Taylor je izbacila spot za All Too Well, a ovo su reakcije

screenshot/youtube/twitter

Taylor Swift ponovno je izbacila svoj album 'Red' iz 2012. godine i svoje fanove počastila 10-minutnom verzijom spota za pjesmu 'All Too Well', koji je zapravo kratkometražni film... I internet je ponovno imao mnogo toga za reći!

Od 12. studenog, kada je Taylor Swift ponovno izbacila svoj album 'Red' iz 2012. godine, fanovi o tome jednostavno ne prestaju pričati. No, ono što je zaokupilo najviše pažnje je pjesma 'All Too Well' koja je dostupna i u originalnoj verziji, ali i u verziji koja traje 10 minuta, odnosno - novi spot za istu, piše Bustle

POSLUŠAJTE PJESMU:

Duža verzija pjesme dobila je i svoj kratki film u kojemu glume zvijezda serije 'Stranger Thingsa' Sadie Sink, zvijezda serije 'Teen Wolf' Dylan O'Brien i sama Taylor Swift. 

POGLEDAJTE FILM: 

Reakcije na pjesmu i film su mahom identične i, ako pogledamo na Twitter, fanovi se nikada ovoliko nisu radovali tome da budu tužni zbog pjesme koja će im slomiti srce. Naravno, svoje raspoloženje su morali iskazati urnebesnim memeovima. I reći što misle o Taylorinom bivšem, glumcu Jakeu Gyllenhaalu, jer su uvjereni da je pjesma posvećena upravo njemu.

POGLEDAJTE NAJBOLJE REAKCIJE I MEMEOVE!

Da, da... Svi plačemo...

Svi znamo da je tu riječ o Jakeu Gyllenhaalu...

Jake, žao nam je (iiiilii možda nee)...

Ne bismo ti bili u koži, Jake

Right in the feels

Kako postići da cijeli svijet sinkronizirano plače...

 

Što vi kažete na sve ovo...?

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?