Prvi 629 pregleda 26. veljače 2020.

Taylor je snimila novi video kod Kim i Kanyea?

taylor swift/kim kardashian

Riječ je o pjesmi 'The Man', a premijera je zakazana za petak. Tada ćemo saznati pravu istinu!

Taylor Swift izlazak nove pjesme najavila je objavom na Instagramu, a na fotki koju je objavila su prikazane ruke koje drže sliku na kojoj piše ime spota i datum izlaska albuma, javlja BuzzFeed. Obožavatelji su uzbuđeni zbog izlaska pjesme, ali su na fotki uočili i nešto neobično....

Teorije fanova s Twittera

Naime, zaključili su da ih hodnik s fotografije podsjeća na kuću, odnosno hodnik Kim Kardashian i njezinog supruga, Kanyea Westa pa su sad stvorili teoriju zavjere o tome da se Taylor pomirila sa svojim ljutim neprijateljem. Pravi FBI slučaj pokrenut je na Twitteru - a čak su priložili i fotke kao dokaz...

Još jedna simbolika koju su neki obožavatelji uočili jest i ta što na Taylorinoj fotki piše '19 ruku', a ona je imala upravo 19 godina kad se dogodio incident između Kanyea i nje nakon kojeg više nisu bili u dobrim odnosima.

Što se dogodilo između njih?

Podsjetimo, na dodjeli VMA nagrada, kad je Taylor imala samo 19 godina i osvojila nagradu za najbolji glazbeni video ženske izvođačice, Kanye je dotrčao na stage i omeo njezin pobjednički govor te joj oduzeo mikrofon i rekao da je Beyonce zaslužila tu nagradu, a ne ona. 

Tu je počeo rat. A fanovi sad misle da bi taj rat uskoro mogao biti prekinut...

U petak ćemo znati istinu!

Je li to stvarno hodnik Kim Kardashian i njezinog supruga i jesu li se stvarno pomirili ili je sve samo spačka i fanovi su ipak malo pogriješili - saznat ćemo već ovaj petak!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu i lupi subscribe da prvi vidiš sve najcool priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?