Prvi 820 pregleda 30. travnja 2019.

Taylor je zaručena? Ovo je pet potencijalnih dokaza

tswiftlouis/instagram

Nakon burnih veza pjevačica bi se uskoro, čini se, mogla 'skrasiti'

Taylor Swift posljednih par dana ima jako puno razloga za sreću. Njezin novi singl 'Me' ruši sve rekorde, uskoro objavljuje album, a krenule su i glasine da se zaručila s dečkom, Joejem Alwynom. Pjevačica je stekla reputaciju djevojke koja piše pjesme o svojim vezama (i prekidima), a kako zasad nije objavila nijednu posvećenu glumcu i trenutnom partneru, svi se nadaju da je on taj 'pravi', piše Seventeen.

Ovo je pet znakova koji možda 'dokazuju' da se Taylor čak i zaručila za glumca. 

1. Prsten na ruci

U spotu novog hita pjevač Brandon Urie daje joj zaručnički prsten, a Taylor ga odbija zbog svog mačka. Fanovi su primijetili da, unatoč odbijanju Brendona, i dalje na ruci nosi prsten koji izgleda kao zaručnički. Vatru je potpalila i pjevačica koja je izjavila: "U videu se vidi tajna koju čuvam mjesecima - da vidimo možete li je pronaći." Hmm...

Fanovi joj već čestitaju na zarukama mnoštvom objava na Twitteru: "Otkrio sam tajnu koju čuvaš mjesecima! Ti si zaručena! Čestitam, presretan sam zbog tebe", napisao joj je jedan fan. 

2. Spremna je za brak?

U ožujku je izvor blizak pjevačici otkrio medijima kako se Taylor osjeća spremnom za brak. Njezini prijatelji su se već počeli kladiti kad će stati pred oltar. Rado bi se udala za Joeija jer je on njezin dečko iz snova, tvrde oni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Alwyn (@joe.alwyn) on

3. Joe i savršen trenutak za prosidbu

Jedan izvor je otkrio kako je i Joe spreman zaprositi Taylor i samo čeka trenutak kako bi prosidba bila nezaboravna. Ili se taj trenutak već dogodio pa su nam prešutjeli?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇫🇷

A post shared by Joe Alwyn (@joe.alwyn) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing Australia already 💗

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

4. Unajmila je dvorac u Irskoj kako bi s dečkom tamo provela Božić

Iako ni ona ni on nisu objavili fotku iz Irske, izvori bliski paru su otkrili kako je Taylor unajmila dvorac ondje u kojem su proveli Božićne praznike s obitelji. Možda su se baš tada zaručili jer bi to bio savršen trenutak za mladi par. Awww.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌲 🌲

A post shared by Joe Alwyn (@joe.alwyn) on

5. Sve više izlaze u javnost zajedno

U veljači se Taylor pojavila na partyju nakon dodjele BAFTA nagrada, gdje je došla podržati Joeja koji je osvojio jednu od nagrada, a zajedno su ondje izgledali jako prisno...

Što misliš, jesu li se doista zaručili? Ili su fanovi opet sve prehapuhali? 

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme too predobro