Prvi 974 pregleda 15. studenoga 2021.

Taylor Lautner, omiljeni vukodlak, zaprosio djevojku

taylorlautner/instagram

Taylor Lautner, omiljeni vukodlak Jacob iz 'Sumrak' sage jučer je na svom Instagramu podijelio vijest da je zaprosio svoju djevojku Tay Dome

Iako se od 2016. godine, kada je prikazan zadnji nastavak 'Sumrak' sage, Taylor Lautner (Jacob) nije pojavljivao u novim ulogama niti nešto pretjerano interesirao javnost, jučer nam je pažnju zaokupio Instagram objavom na kojoj možemo vidjeti da je zaprosio svoju djevojku Tay Dome, piše Elite Daily. "11. 11. 2021. I samo tako, sve moje želje su ostvarene", napisao je u opisu fotografija koje prikazuju trenutak prosidbe. 

Tay je medicinska sestra i lifestyle influencerica, a ona i Taylor su zajedno od 2018. godine kada su se upoznali na jednom vjenčanju. Ona je, također, na svom Instagramu podijelila fotografije prosidbe uz opis "Moj apsolutno najdraži prijatelj. Jedva čekam provesti vječnost s tobom".

Također, zanimljivo je naglasiti da je Tay, zapravo, samo nadimak za Taylor što znači da bi oboje mogli biti Taylor Lautner ako ona odluči uzeti njegovo prezime. 

Zaista se nadamo da će Taylor preuzeti njegovo prezime!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?