Prvi 21 pregleda 06. srpnja 2015.

Taylor nezaboravnim tulumom proslavila Dan nezavisnosti

Veselo društvo svojim je obožavateljima čestitalo Dan nezavisnosti cool fotkom za pamćenje
Olivia Rodrigo Instagram
Taylor nezaboravnim tulumom proslavila Dan nezavisnosti Taylor nezaboravnim tulumom proslavila Dan nezavisnosti Taylor nezaboravnim tulumom proslavila Dan nezavisnosti Taylor nezaboravnim tulumom proslavila Dan nezavisnosti Taylor nezaboravnim tulumom proslavila Dan nezavisnosti Taylor nezaboravnim tulumom proslavila Dan nezavisnosti

Pjevačica je na najbolji mogući način proslavila američki Dan nezavisnosti

Jedna od najpopularnijih pjevačica svijeta, Taylor Swift (25) još je jednom dokazala da je kraljica tuluma. U svom luksuznom domu na Rhoe Islandu organizirala je spektakularnu proslavu povodom američkog Dana nezavisnosti, a na svom Instagram profilu s obožavateljima je podIjelila niz fotografija.
Tay je poznata po svojim kućnim proslavama pa nismo ni mislili da će propustiti priliku za jedan tematski party na kojem su joj se pridružili i Gigi Hadid (20), Ed Sheeran (24), neizaostavni Calvin Harris (31) i mnogi drugi.

Osim što je ekipa uživala u kupanju u ogromnom bazenu, zajedničkim su snagama napravili i tortu i pokazali svoje (ni malo loše) kulinarske sposobnosti.

Naravno, nisu izostale ni fotografije sretnog ljubavnog para pa je tako ispod jedne od njih Taylor napisala “Prijateljski odnosi između Škotske i Amerike“. Ipak, mi smo uvjereni da su u ovom slučaju odnosi i više nego prijateljski. :)

Tvoja reakcija?