Prvi 2839 pregleda 21. siječnja 2020.

Taylor progovorila o teškoj bolesti svoje majke

taylorswift/Instagram

Iako je o ovome prvi puta progovorila 2015. u emotivnom Tumblr postu, sad je prvi puta u potpunosti otvorila dušu i još jednom pričala o ovoj temi...

U iskrenoj ispovijesti za Variety, Taylor Swift je po prvi puta progovorila o najtežem dijelu svog života; o bolesti s kojom se bori njezina majka. Naime, prije nekoliko godina njezina je majka, Andrea, otkrila da boluje od raka dojke, a prilikom liječenja liječnici su njezinoj majci otkrili i tumor na mozgu.

Otvorila je dušu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Threw out our cloaks and our daggers because it’s morning now.. 💜

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Iako je Taylor već otvoreno priznala da joj se majka bori s teškom bolesti, nikad nije ovoliko iskreno otvorila dušu o tome kako se ona i cijela njezina obitelj nose s time.

"Kad se mama liječila od raka dojke, otkrili su da ima tumor na mozgu. Simptomi osobe koja prolazi kroz ovu bolest potpuno su drugačiji od onih raka dojke, a to je razdoblje za cijelu našu obitelj bilo izrazito bolno i teško. 

Majka joj je najveća potpora

"Svi vole svoje majke. Svima su njihove majke važne. A moja je majka meni zvijezda vodilja i sila koja me gura naprijed. Svaku svoju odluku prvo prođem s njom. Tako da; razgovarati o njezinoj bolesti svakako je užasno teško", ispričala je Taylor, koja je prvi puta otkrila borbu svoje majke na Tumblru 2015. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss Americana 🎬 January 31 on @netflixfilm

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

U svojoj novoj pjesmi 'Soon You’ll Get Better' Taylor pjeva o svojoj mami, o odlascima u bolnicu i o strahu da je ne izgubi, a više o životu njezine obitelji i još više detalja iz Taylorina privatnog života fanovima će otkriti u novom dokumentarcu, Miss Americana, koji na Netflix stiže krajem siječnja.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?