Prvi 470 pregleda 13. prosinca 2019.

Taylor prozvala sve koji podržavaju Scootera Brauna

taylorswift/Instagram

Taylor Swift je napala Scootera Brauna u svom govoru nakon što je primila Billboard nagradu za ženskog izvođača desetljeća. Prozvala je i sve one koji ga podržavaju jer je on 'definicija toksične muške privilegije'...

''Nakon što su odbili dati mi šansu da kupim svoju glazbu, moj cijeli opus, sve pjesme, prodali su ih tvrtki Ithaca Holdings, čiji je vlasnik Scooter Braun'', rekla je Taylor u svom govoru. Dodala je i da ju do danas nitko od investitora, a ni Scooter sam, nije kontaktirao, barem iz pristojnosti, da ju pitaju kako se ona osjeća zbog cijele situacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you’re pretttttty sure that if you were a man, you’d be the man 💅

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Prozvala je i sve one u glazbenoj industriji koji ga podržavaju.

“Definicija toksične muške privilegije je činjenica da ljudi u našoj industriji govore: 'Ali on je uvijek bio dobar prema meni' dok ja iznosim opravdane sumnje i brige oko prava na vlastitu glazbu'', rekla je te dodala da je dobar prema svima samo kad od njih nešto treba.

Zahvalila se ženama koje je podržavaju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If it don’t fits I still sits - small wooden box edition 💋

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Zahvalila se ženama u glazbenoj industriji koje su ju podržale.

''Divno je što su me podržale žene u našoj industriji, izjasnile se i stale na moju stranu u jednom od najtežih trenutaka. Neću to nikad zaboraviti'', poručila je.

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?