Prvi 806 pregleda 07. srpnja 2023.

Taylor Swift i Matty Healy ponovno zajedno?

Pixsell

Taylor Swift i Matty Healy navodno su ponovno zajedno. Iako su godinama bili prijatelji, ovaj je par počeo izlaziti u svibnju, ubrzo nakon prekida popularne pjevačice i glumca Joea Alwyna.

Prema The Sunu, obnovili su svoju vezu nakon što je članica benda 'The 1975' otišla s turneje. "Jedna stvar koja je bila prilično znakovita je kada je djevojka koja je neko vrijeme radila s bendom, brinula se za njihov imidž, izgled, frizuru i šminku, iznenada otišla." Očigledno je postojao 'problem' oko toga koliko je bila bliska s Mattyjem Healyjem.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Izvor je otkrio da je pjevačica Taylor Swift nestrpljiva oko veze te želi da uspije. Za 'The Sun' su rekli: "Između njih postoji neka iskra i čini se da su sve to vrlo brzo prevladali i odlučili da definitivno žele vezu učiniti uspješnom pod svaku cijenu."

Popularna američka kantautorica trenutno je na turneji 'Eras Tour' no par se dogovorio kako će što više vremena provoditi zajedno. "Dogovaraju zajedničko vrijeme između datuma turneje i cijelo vrijeme razgovaraju", dodao je izvor. Par je 'krajnje oduševljen' nakon što su obnovili svoju vezu, piše Her.

Tvoja reakcija?