Prvi 44 pregleda 03. siječnja 2017.

Taylor Swift: 'Ogovarale su me i zvale čudakinjom'

Pjevačica danas ističe da su joj prijateljice velika podrška i rado priprema zabave za njih
Pixsell

Tay je nekad bila sramežljivica i danas joj je to jako smiješno. Uvijek je bila uporna pa su je drugi znali ismijavati, ali ona se nije dala

Mislim da sam već s 10 godina znala da želim biti country pjevačica, rekla je Taylor Swift. Kao djevojčica je nagovarala roditelje da je vode na festivale, sajmove i natjecanja u karaokama. 
- To je trajalo oko godinu dana. Imala sam 11 godina i CD na kojem sam pjevala hitove Dixie Chicks i Leanne Rimes - rekla je. 

Majka ju je u svemu podržavala, a tako je i danas. Pjevačica kaže da joj je ona prijateljica koja je uvijek pored nje. Najveći šok doživjela je kad je mami Andreji dijagonosticiran rak

- Prije u školi nisam imala puno prijatelja. Tada je uskakala mama. Uvijek mi je bila prijateljica. Uvijek - iskrena je Tay. 
Dodaje da je ona bila djevojka koju nikad nisu zvali na tulume. Njezine prijateljice su se, kaže, pretvorile u cure koje su stajale u školskom dvorištu i tračale je.

- Znala sam svirati gitaru dok mi prsti ne bi prokrvarili. Mama mi ih je zamotavala s gazom. Možete zamisliti kako me je to učinilo popularnom: ‘Pogledaj joj prste. Koja čudakinja.’, govorili su mi. No te djevojke su mi mogle reći bilo što, ja se nisam uzrujavala. Pokupila bih se doma i napisala pjesmu o tome - rekla je. 

Taylorina priča samo je dokaz da kada vam se čini da je sve loše, dolaze bolja vremena. Samo se trudite i budite uporni - što mislote, rugaju li se tračerice Taylor i danas? ;)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?