Prvi 240 pregleda 02. rujna 2021.

Tea i Ivona otkrile veliku tajnu nove profesorice!

U novoj epizodi JoomBoosove serije 'Teini dnevnici' Tea i njezina najbolja neprijateljica pokušavaju razotkriti najveću tajnu nove profesorice Leile, a na samom kraju saznajemo čija je ona zapravo majka...

 Nakon što je na kraju prethodne epizode Tea srela profesora Buljubašića, napokon otkriva razlog zbog kojega je morao napustiti školu. Njegov odlazak, čini se, ima veze s novom profesoricom Leilom, koja je unijela nemir u Teinu školu od prvoga dana otkako je u nju došla. Učenicima dijeli jedinice, ucjenjuje ih, ponaša se onako kako se profesorice ne bi trebale ponašati, a Tea i njezina školska neprijateljica, Ivona, dale su si zadatak otkriti koja je Leilina tajna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Novu 'zločestu' profesoricu, inače, igra poznata domaća glumica, Petra Kurtela, koju ste dosada već mogli gledati i u seriji 'Firma' 24sata Oriđiđi produkcije. Iako u seriji mora glumiti zločestu i pomalo ludu profesoricu, Petra priznaje kako nema baš previše sličnosti s njome u stvarnom životu. Ali to joj je dalo dodatan izazov kad se pripremala za ovu ulogu u drugoj sezoni nagrađivane JoomBoosove serije.

- Dok se scenarij pisao, bunila sam se i stalno tražila da se ublaži njena zloća. Trudila sam se dodati joj humanu crtu i jake razloge za njene postupke. Na kraju sam se zabavila igrajući ju. Dodali smo neki faktor ludosti koji nas je sve zabavljao. Cijela ekipa na setu je bila predivna i svi su istinski predani ovom projektu. Što sam starija, to mi je važnije u kakvom okruženju radim. Ovdje je bila baš pozitivna energija. Puno smijeha, zabave i uživanja - objašnjava nam Kurtela, koja nam je otkrila da će se vrlo rado vratiti i u trećoj sezoni. 

 | Autor:

No, ima još vremena do treće sezone, pa ćemo se ipak fokusirati na drugu, koju trenutno pratite na JoomBoos kanalima. Posljednje što je Leila o sebi pokazala u posljednjoj epizodi je to da je ucijenila Ivonu i Teu da dođu na dramsku grupu. Natjerala ih je da glume kako se šamaraju i svađaju, ali šokovi koje nam sprema u novoj epizodi nemjerljivi su. I dok su Tea i Ivona odlučne saznati sve Leiline tajne i otkriti tko ju uopće drži u njihovoj školi, nisu ni svjesne da je Leila zapravo majka jednog njima jako bliskog prijatelja.

O kome se radi, zašto im je to dosad skrivao i o kome se zapravo radi? Sve to i mnogo više možete saznati u novoj, petoj epizodi nove sezone serije danas od 12:00 sati na JoomBoos YouTube i ostalim kanalima. Seriju 'Teini dnevnici' također možete pratiti i na 24sata Oriđiđi Videoteci i zabaviti se uz teen seriju koja nije pisana samo za tinejdžere!

 | Autor:

Tvoja reakcija?