Prvi Teini dnevnici 567 pregleda 07. srpnja 2020.

'Teini dnevnici' ruše rekorde: Prva epizoda ima pola milijuna pregleda!

Pogledajte kako je prva epizoda nove JoomBoosove serije - Teini dnevnici - srušila apsolutno sve rekorde gledanosti originalnih serijala na njihovom YouTube kanalu!

Prva epizoda nove JoomBoos serije 'Teini dnevnici' u samo četiri dana skupila je pola milijuna pregleda te je time postala najuspješnijom i najgledanijom prvom epizodom nekog JoomBoosovog originalnog serijala ikad, prema podacima Tubulara i YouTube Analyticsa.

WOW rezultati serije 'Teini dnevnici' - u brojkama:

Gledatelji su s nestrpljenjem čekali izlazak prve epizode, a o tome koliko su željno čekali prvu epizodu, koliko im se ista svidjela te koliko su uzbuđeni zbog novih nastavaka serije govore i ovi brojčani podaci koji će vas zapanjiti:

  • 14.860 gledatelja epizodu je gledalo u istom trenutku premijere na YouTubeu
  • Ukupno vrijeme gledanje serije trenutno je - 6 godina!
  • Gledatelji su prvi epizodu lajkali više od 37.500 puta te ostavili gotovo 42.000 komentara i live poruka
  • Epizoda je već nekoliko sati nakon objave ušla u YouTube trending i to u gotovo svim zemljama regije: 

Hrvatska: #3

Srbija #12

BiH #9

Crna Gora #14

Slovenija #30

  • Naslovna pjesma serije koju je otpjevala Anna Lazarević - 'TU', također je srušila sve rekorde gledanosti i slušanosti s više od 2.000.000 pregleda u svega dva tjedna. Pjesma je skupila i 100.000 lajkova, 55.200 komentara i live chat poruka, a baš kao i epizoda ušla je u trending gotovo svih regionalnih zemalja:

Hrvatska #2

Srbija #5

BiH #8

Crna Gora #7

Makedonija #15

Slovenija #30

Nakon izlaska prve epizode, JoomBoosov youtuber Sven Kranželić Svenky snimio je reakciju na epizodu u kojoj i sam glumi. Taj je video u samo par dana skupio gotovo 100.000 pregleda, mnoštvo pozitivnih reakcija i komentara.

Ove brojke pokazuju WOW rezultat nove JoomBoosove uspješnice, a kakve će tek rekorde srušiti kad izađu i preostale epizode, tek ćemo vidjeti! Stay tuned...

 | Autor:

Tvoja reakcija?