Prvi Teini dnevnici 228 pregleda 15. srpnja 2020.

Teini dnevnici: Više od milijun pregleda prve dvije epizode!

Ususret trećoj epizodi 'Teinih dnevnika' koja nam stiže sutra, prisjetimo se sjajnih uspjeha prve dvije epizode koje su srušile sve moguće rekorde.

Nakon samo dvije prikazane epizode, nova JoomBoos serija 'Teini dnevnici', čiji je redatelj i scenarist poznati glumac, koreograf i umjetnik Igor Barberić, srušila je sve rekorde gledanosti originalnih serijala na tom YouTube kanalu.

Prva je epizoda serije u svega četiri dana skupila pola milijuna pregleda, trenutno broji više od 600 tisuća, ali druga epizoda je i to uspjela nadmašiti. Već u prvih sat vremena od objave, druga je epizoda postala najgledanijom originalnom serijom na JoomBoosu u real timeu. I prva i druga epizoda u isto su vrijeme u YouTube trendingu, gdje drže visoke pozicije u gotovo svim zemljama regije. Trenutno prve dvije epizode zajedno broje više od milijun pregleda i na tisuće pozitivnih reakcija, komentara i lajkova.

Koga sve gledamo u seriji?

 | Autor: Borna Filic/Pixsell Borna Filic/Pixsell

U seriji se, osim glavnih glumica i ostalih talentiranih glumica i youtubera, pojavljuje još veoma poznatih lica. Popularna regionalna glazbenica i youtuberica Anna Lazarević otpjevala je naslovnu pjesmu i u seriji igra sporednu ulogu mlade pjevačke zvijezde, svaku epizodu na kraju komentira Baka Prase, a Teinu majku u seriji glumi omiljena influencerica među mamama, Ana Zibar, s YouTube kanala 'Ženski svijet'.

 | Autor:

Koliko će rekordnih rezultata ova serija postići do kraja, nitko ne može prognozirati, ali sudeći prema prve dvije epizode, na dobrom je putu da postane i svojevrstan fenomen. Ususret trećoj epizodi, koja na JoomBoos YouTube kanal stiže sutra u 12:00 sati, morali smo se prisjetiti sjajnih uspjeha prve dvije epizode, a dok čekate epizodu, probajte riješiti zabavan kviz u kojem se pojavljuju i 'Teini dnevnici':

Možda te zanima... Prepoznaješ li likove iz 7/7 omiljenih teen serija?

Tvoja reakcija?