Prvi 1735 pregleda 09. srpnja 2019.

Tek joj je 14 godina, a već rastura na sceni

kornelijapetak/instagram

Ove talentirane djevojčice vjerojatno se sjećate iz showa Zvjezdice, gdje je oduševila svojim prekrasnim i moćnim glasom.

Kornelija Petak iz Kaštel Novoga ima tek 14 godina, a već naveliko rastura na domaćoj glazbenoj sceni. Upravo je izbacila prvi singl 'Zapleši', za koju je tekst, glazbu i aranžman radio Boris Đurđević iz Colonije i već nam ne izlazi iz glave.

Izbacila je prvi singl

Sjećate je se iz Zvjezdica?

Kornelije se vjerojatno sjećate još kad je bila sudionica glazbenog natjecanja Zvjezdice. Izvedbama tehnički zahtjevnih pjesmama kao što su 'Respect' Arethe Franklin, 'Mercedes Benz' Janis Joplin i 'Simply the best' Tine Turner osvojila je publiku i žiri, a njezin talent prepoznali su u najvećoj domaćoj izdavačkoj kući, Croatia Recordsu.

A, iako joj je pjevanje hobi koji polako poprima profesionalne razmjere, Kornelija i dalje uspješno balansira između školskih obaveza i glazbene karijere.

Sa 13 godina postala je najmlađom članicom Croatia Recordsa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sklapanje suradnje sa @croatiarecords 🎵💙! #croatiarecords #CMC

Objavu dijeli ⭐ K O R N E L I J A ®️⭐ (@kornelijapetak_official)

Članica je splitske škole Music Talents, a sa svega 13 godina krenula je surađivati s Croatia Recordsom, čime je postala najmlađa članica ove velike glazbene obitelji.

"Gajim posebnu ljubav prema glazbi i pjevanju. Za pjevanje sam se počela zanimati s nepune tri godine, a u privatnu glazbenu školu sam krenula sa 9 godina i to pri udruzi 'Music talents' kod mentorice Teane Kovačević. Kroz mnogobrojne nastupe koje sam do sada imala polako sam se uzdizala i gradila svoje pjevanje, a to radim i danas. Svaki novi nastup za mene je jedno novo iskustvo, praksa i usavršavanje", ispričala je Kornelija.

A mi od nje očekujemo još ovakvih zaraznih i zabavnih pjesama i spotova. Go Kornelija!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    super jee