Prvi 12148 pregleda 15. travnja 2022.

Testiraj La Roche-Posay liniju za prištiće i osvoji nagrade!

promo

Briga o koži lica i pravilna njega, pogotovo svima koji muku muče s nepravilnostima, prištićima i aknama, pola je zdravlja, rekli bi stručnjaci. E pa, pozivamo te da nam se pridružiš u testiranju trenutno najboljih i medicinski provjerenih proizvoda za njegu lica, a najbolji na kraju osvajaju i zanimljive poklon pakete te čistu i zdravu kožu, naravno! Svi detalji slijede u nastavku

Imaš problematičnu kožu sklonu prištićima, aknama, bubuljicama? Pripadaš generaciji Z i trenutno si u tinejdžerskoj dobi kada su te nepravilnosti baš nepodnošljive? Nisi siguran ili sigurna kakvi su proizvodi dobri za tebe i koji ti proizvodi mogu spasiti kožu? Možda imamo rješnje za tebe!

U suradnji s poznatim brendom kozmetičkih proizvoda koje preporučuju dermatolozi, La Roche-Posay, pozivamo te da se prijaviš za testiranje njihova revolucionarnog proizvoda - EFFACLAR DUO (+) kreme za korektivnu njegu koja odčepljuje pore. Koji je tvoj zadatak, pitaš se? Čitaj pažljivo!

 | Autor:

Što trebaš napraviti da bi sudjelovao/sudjelovala u testiranju proizvoda?

  • Za početak trebaš ispuniti obrazac koji smo zalijepili na dnu članka (sa svojim podacima te problemima koji muče tvoju kožu i kožu lica)
  • Mi ti zatim na kućnu adresu šaljemo EFFACLAR DUO (+) kremu na dvotjedno korištenje. Napomena: Mogu se prijaviti svi iz Hrvatske, Srbije i BiH, ali požuri - jer je količina proizvoda koje dijelimo ograničena! Za Hrvatsku imamo 30, a za BiH i Srbiju po 20 proizvoda.
  • Nakon dva tjedna korištenja navedenih proizvoda, šaljemo ti link s obrascem u koji trebaš opisati svoje dojmove o proizvodima, koliko su pomogli tvojoj koži, koliku su ti se prištići u tom periodu smanjili ili možda potpuno nestali i slično
  • Tri najdetaljnije, najbolje i najzanimljivije recenzije osvajaju La Roche-Posay EFFACLAR poklon paketom!

 

Fill out my online form.

 

Možda te zanima... KVIZ: Možete li dobiti 10/10 na ovom skincare kvizu znanja?

Ovo prijavom suglasni ste da 24sata d.o.o. prikuplja i obrađuje vaše podatke u svrhu testiranja i recenziranje proizvoda za Loreal Adria d.o.o.

Tvoja reakcija?