Prvi 511 pregleda 03. srpnja 2022.

The Outsiders: 'Čovječe, čak te i Baka Prase šerao!'

Nova, treća epizoda naše hit serije 'The Outsiders' već se nalazi na našem YouTube kanalu, a obilježile su ju mnoge napete situacije, ali i jedan TikTok koji je postao viralan

Proteklog četvrtka je na JoomBoos YouTube kanalu izašla treća epizoda serije 'The Outsiders' koju su obilježile svađe, ali i TikTok koji postao toliko viralan da su ga prokomentirali i mnogi influenceri, a u epizodi se spominje i popularni regionalni YouTuber Baka Prase!

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada je u ovoj epizodi spomenut Baka Prase, to je izazvalo prilično zanimljivu reakciju kod nekoliko likova i radnja se odmah počela kretati u sasvim novom smjeru. 'Čovječe, čak te i Baka Prase šerao, pa ti si zvijezda', uzviknula je mlađa Patrikova sestra i pokazala mu da je poznati youtuber "šerao njegov viralni TikTok". Barem u seriji, ako ne u stvarnosti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JoomBoos (@joomboosyt)

Podsjećamo, Baka Prase je, zbog prekida sa svojom djevojkom Anjom Blagojević, nekoliko mjeseci izbivao iz javnog života, ali sada se vratio jači nego ikada, a povratak je obilježio novom pjesmom 'Tokyo' koju je snimio u suradnji s Jala Bratom.

Ova pjesma podigla je puno prašine, a svoju reakciju na njen izlazak podijelio je i naš Marco Cuccurin. 

Zašto se u ovoj epizodi spominje Baka Prase i koji je razlog mnogih svađa među likovima, saznajte u trećoj epizodi koja se već nalazi na našem YouTube kanalu. Nove epizode gledajte svakog četvrtka u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu. 

Tvoja reakcija?