Prvi 485 pregleda 18. studenoga 2020.

The Queen's Gambit i još par dobrih novih serija s Netflixa

netflix/instagram

Posljednjih dana svi pričaju o Netflixovoj seriji 'The Queen's Gambit' i svi koji su je pogledali slažu se da je pravo, malo remek-djelo. Ako još niste, pogledajte je i vi već ovaj tjedan ili za vikend, a evo i još par Netflix preporuka sličnih ovoj.

1. The Queen's Gambit

Serija od sedam nastavaka o šahovskoj genijalki koja pobjeđuje čak i najbolje od najboljih velemajstora će vas oduševiti kako radnjom i likovima, tako i scenografijom, kostimografijom i glazbom. Ovo je pravi must-have za pogledati ove jeseni!

2. Grand Army

Ovo je najnovija serija koja se pozabavila tematikom odrastanja tinejdžera i njihova suočavanja sa svim nedaćama i problemima putem. I napravljena je na baš dobar i realan način. I s ovime će se vjerojatno mnogi poistovjetiti. 

3. Dash & Lily

Ako vam ovih dana treba nešto slatko, romantično i BOŽIĆNO, onda je ova serija savršena za vas!

4. Emily in Paris

Okej, svi već znaju za ovu seriju, neki je ne vole, neki obožavaju, ali realno, super je za 'ubiti' vrijeme. Pa, svakako pogledajte ako još dosad niste.

5. Holiday Home Makeover with Mr. Christmas 

Ako volite gledati Mirjanu Mikulec kako ljudima uređuje kuće i stanove, onda će vas ova serije oduševiti. I još je tematski prilagođena Božiću! Da, da, da!

 

I? Koji ćete od ovih naslova prvi pogledati? :)

Tvoja reakcija?