Prvi 861 pregleda 14. travnja 2019.

The Sikrt očajan: Ukrali mu najvažniju stvar!

filip.dejanovic.39/Instagram

Razlog njegovog očaja ne može biti slađi nego što je

The Sikrt je na svom Instagram storiju otkrio kako mu je netko ukrao laptop (ili ga je izgubio) i zbog toga je sad 'van sebe'. Ali ne zbog videa koje je nedavno snimio ili ostalih važnih dokumenata, već zbog toga što mu je na laptopu bilo 'cijelo djetinjstvo'. "Svi videi od kad sam bio beba su mi na njemu", objasnio je. 

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Dakle, koliko je ovo slatko i tužno? S obzirom na to, The Sikrt neće biti u mogućnosti niti urediti video koji je trebao izaći ovaj tjedan jer nema na čemu to raditi. No, kako kaže, video možemo očekivati drugi tjedan. Mi se nadamo kako će kradljivac nakon ovog imati srca i da će mu vratiti laptop, isto kao što se nadamo da će ga Sikrt pronaći u slučaju da ga je ipak izgubio. 

Bibi Andy dogovara suradnju iz snova

I dok neki prolaze kroz grozno razdoblje, drugima se ostvaruju snovi. Bibi Andy pronašla je svog idola i ne vjerujemo kako će ga tako lako 'izgubiti' iz vida, bar dok ne završi suradnja koju dogovaraju, a kako je suditi po Insta storiju.

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot Naime, Bibi je otkrila kako je nekad bila veliki fan Bojana Jambrošića, a sad ne može sakriti oduševljenje činjenicom kako dogovaraju zajednički video. Jedva čekamo vidjeti o čemu se radi! Što ti misliš?

Sretno i The Sikrtu i Bibi!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme jadaan! ali super za bibi andy :)