Prvi 867 pregleda 05. veljače 2019.

The Sikrt otkrio najveću tajnu!

filip.dejanovic.39/Instagram

Youtuber s najljepšim očima samo za JoomBoos otkriva tko mu je ukrao prvi poljubac, a tko srce.

Moj prvi ulet

U osmom razredu dopisivali smo se putem papirića za vrijeme matematike. Bilo je to dopisivanje koje danas svi rade preko Fejsa ili Instagrama, ali mi smo na taj način. Poslao sam papirić curi koja mi se svidjela, a na njemu je pisalo: Ej, bok. Hoćeš kasnije na sladoled? Pored toga sam nacrtao malo srce. Ona je naravno pristala i također nacrtala srce pored odgovora. Bio sam presretan!

Moja prva cura

Prvu curu sam imao u maloj školi sa šest godina. Ni ne sjećam se kako se zove. Druga, ona "prava" koju sam pozvao na spoj preko papirića postala je ubrzo moja prva cura. Bila je niska i lijepo građena, imala je tamne oči i smeđu kosu, te jako lijepe zube i osmijeh. Najviše mi se svidjelo što je niska. Volim niže cure.

Moj prvi poljubac

Kad sam imao četiri godine na proslavi rođendana. Pronašao sam sliku neki dan i umro od smijeha. Prvi poljubac kojeg se sjećam bio je krajem sedmog razreda. Išli smo na izlet na Cres, a taj poljubac se dogodio u autobusu. Ona je prva krenula. Bio sam jako nervozan, a poljubac je bio grozan. Još me uz to sve i frend vidio, a ja poslije od srama nisam želio uopće o tome pričati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheSikrt (@filip.dejanovic.39) on

Moj prvi dejt

Moj prvi dejt dogodio se u Novom Vinodolskom za vrijeme ljetnih praznika. Bila je to smiješna situacija jer smo oboje na spoj doveli svoje prijatelje s kojima smo tijekom cijele šetnje rivom pričali. Kasnije smo bili zajedno puna tri dana, sve dok ljetni praznici nisu završili. Odlučili smo prekinuti jer je ona živjela puno dalje od mene.

Moj prvi poklon

Čokolada za valentinovo, odnosno bombonijera u obliku srca. Ipak je bilo Valentinovo. Sada malo bolje biram poklone. Zadnji koji sam kupio bio je jaako veliki plišani medo.

Moj prvi prekid

Nije bio dramatičan, jer to nije ni bila nikakva ozbiljna veza. Postalo je nekako naporno jer se nismo mogli stalno dopisivati, pa smo nakon nekog vremena samo prestali razmijenjivati poruke. Nije mi se više dalo. Bio je to jedan najobičniji dječji prekid.

Ako želiš znati s kim se Ema Luketin prvi put poljubila, to pročitaj u novom broju magazina koji možete kupiti na kioscima!

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Jedva cekam!!