Prvi 281 pregleda 18. kolovoza 2018.

The Weeknd posvetio pjesmu Seleni Gomez?

Na novom albumu slavne Nicki Minaj pod nazivom ,,Queen” se našla i pjesma ,,Thought I Knew You”, koju je napisao The Weekend, a čini se kako je pjesma posvećena upravo njegovoj bivšoj curi, Seleni Gomez.

Nakon što je pjesma objavljena prije tjedan dana, Twitterom su odmah krenuli kružiti statusi o tome kako pjesma ,,Thought I Knew You”, sudeći prema liriksima jednostavno mora biti namjenjena Seleni, piše Elle.com.

via GIPHY

Naime, u pjesmi se govori o kompliciranim ljubavnim vezama gdje partner na kraju krajeva ne bude osoba za koju se predstavljala tokom veze. Takva priča se savršeno poklapa s pričom kakvu su imali The Weekend i Selena s obzirom da se ona, odmah nakon njihova prekida vratila Justinu Bieberu tako da se činilo kao da joj je The Weekend bio samo kratkotrajna utjeha nakon prekida s Justinom.

via GIPHY

Premda je The Weekend trenutno u sretnoj vezi s Bellom Hadid, čini se kako mu je Selena još uvijek inspiracija prilikom pisanja pjesama.

 

@Selenagomez @theweeknd #selfie #repost

A post shared by Selena & The Weeknd (@selena.theweeknd) on

ŽELIŠ IMATI TETOVAŽU KAO TVOJI OMILJENI YOUTUBERI LAYZ I DENNIS DOMIAN? Brzo na kioske Tiska gdje te uz ljetno izdanje JoomBoos VideoStar magazina čeka PREDOBRA TETOVAŽA.   | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    Oce li ju vise pustit na miru
  • kbc74dnr1992

    Nemrem ja shvatit te ljubavne deseterokute. Katastrofa