Prvi 774 pregleda 16. kolovoza 2019.

TheSikrt je ljubomoran na mlađeg brata Leona?

JoomBoos, Pixell, Canva

U novom serijalu JoomBoosa i 24sata, "Poligrafu", poznate zvijezde regionalne scene stavili smo na najveći test istina i laži koji su ikada u životu prošli. Poligraf je nemoguće prevariti? Ili smo samo tako mislili? Svakog tjedna donosimo vam novi video zvijezde koja je morala odgovoriti na najneugodnija pitanja ikad. U prvoj epizodi 'žrtva' je youtuber TheSikrt koji je probio led.

TheSikrt se već na početku pokušao našaliti s detektivom i poligrafom pa je na pitanje "Je li vaše ime Filip Dejanović?" odgovorio: 'Ne'. Na to mu je detektiv rekao da je ovo ozbiljan detektor laži i da bi se trebao uozbiljiti. Nakon toga je shvatio da ovo nije baš 'zezancija', a čak je i priznao da je i malo nervozan zbog ovog testa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spontano mi je pocelo ljeto 🙋‍♂️❤

Objavu dijeli TheSikrt (@filip.dejanovic.39)

Odmah prvo pitanje bilo je neugodno. Morao je odgovoriti na pitanje je li kopirao video nekog drugog youtubera.

"Ja bih bio ponosan da netko kopira moj rad", rekao je TheSikrt, zato što bi mu to bio znak da radi nešto dobro. Okej... No, onda je uslijedilo zaista neugodno pitanje.

'Ljubomorni ste na brata?'

EMBED VIDEO

"Jeste li ljubomorni na uspjeh svog mlađeg brata Leona?", upitao ga je detektiv. TheSikrt je na trenutak razmišljao i malo čekao sa odgovorom.

Rezultat poligrafa na taj njegov odgovor ga je šokirao. No tu iznenađenjima na poligrafskom ispitivanju nije bio kraj jer je uslijedio još jedan neugodnjak...

Misli da je najzgodniji youtuber u JoomBoosu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A ne znam kj je s rukom, nemojte me bulliat!

Objavu dijeli TheSikrt (@filip.dejanovic.39)

Kad ga je detektiv pitao misli li da je najzgodniji youtuber u JoomBoosu, Sikrt je rekao da ne misli, a na poligrafskom ispitivanju je priznao detektivu da je plakao zbog cure. Otvorio se i priznao u kojem je to trenutku suza potekla iz njegova oka.

Pogledajte u novoj epizodi kako je odgovorio na ostala škakljiva pitanja, između ostaloga i na ono je li mu privlačna neka kolegica youtuberica.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg