Prvi 1136 pregleda 13. srpnja 2019.

TheSikrt u problemima: U kafiću ga napala mama fana

JoomBoos, Pixell, Canva

Ovog puta Magic Leon nije mogao prankati, ali je zaposlio svoje kolege da mu pomognu. Njihova žrtva je bio Thesikrt, a evo što mu se dogodilo.

U posljednjoj epizodi sezone serijala Prank'd žrtva je bio Filip Dejanović TheSikrt. Njega su prankali 10ficho i Bruno Lukić jer je Magic Leon bio na odmoru. Sikrt se zbog sastanka s producentom dogovorio za kavu. On ga je ostavio samog u kafiću kako bi otišao po novčanik, a tada je na scenu stupila glumica koja je glumila 14-godišnju obožavateljicu.

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Nakon što se fotografirala s njime, Sikrtu je priznala da je zaljubljena u njega. Zatim mu je rekla kako bi željela izlaziti s njime.Sve je to sa strane promatrala njezina mama koja je youtubera pred cijelim kafićem napala i napravila scenu.

 | Autor: JoomBoos, Pixell, Canva JoomBoos, Pixell, Canva

Sikrt nije znao što ga je snašlo, a onda su se pojavili 10ficho i Bruno Lukić. Kako je preživio ovu neugodnu situaciju i je li se naljutio na njih saznajte u novoj epizodi:

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme