Prvi 321 pregleda 08. svibnja 2021.

Tia: Hipnotizirajuća i odvažna - a tek joj je 18 godina!

promo

Poslušajte njezin prvi singl i pogledajte spot za 'Ego' ekskluzivno na YouTube kanalu glazbenog studija Républika

Tia (18), novo lice glazbene scene ovih prostora, za sebe kaže kako oduvijek zna svoj put. A na tom putu zvijezde su se poklopile da tim glazbenog studija Républika i produkcijska kuća Sestrice stoje iza njenog prvog singla “Ego”. I to ne bez razloga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tia je svoje prve glazbene korake napravila u školi pjevanja, a kasnije je pod snažnim utjecajem svjetske r’n’b scene izgradila vlastiti upečatljiv stilski i vokalni imidž koji doslovno ostavlja bez daha. A ostavila je bez daha i Vlaha Arbulića iz studija Républika koji je Tiju prvi puta čuo na Instagramu. 

 | Autor: promo promo

"Ovoga ljeta me kontaktirao Vlaho, našli smo se i kliknuli odmah na prvu. Bila sam iznenađena, ali sam znala koliko sam ovo htjela. Stvarno imam sreće da mi se ostvario san i da nas je sudbina spojila. Sad već nekoliko mjeseci surađujemo i kao tim savršeno funkcioniramo", ispričala je mlada pjevačica Tia.

 | Autor: promo promo

Vlaho i njegov kolega Mihovil Šoštarić odgovorni su za glazbu, a  “Ego” su u sliku pretvorile Sestrice - tim koji čine producentica Ana Badurina i redatelj Luka Sepčić. Tiju imamo priliku vidjeti i kao suverenu božicu, i kao lice u igri sa svojim odrazom, i kao čistu senzualnost - jer sve to ona i jest u borbi s “njegovim egom” o čemu govori njena istoimena pjesma. 

 | Autor: promo promo

Ne preostaje nam ništa drugo nego prepustiti vas “Egu” u iščekivanju svega što nam još Tia sprema...

Tvoja reakcija?