Prvi 553 pregleda 28. veljače 2023.

TikTok rasprava - jesu li se Kardashianke riješile silikona?

Canva

Čini se kako su se Kim i Khloé Kardashian, a i sestra im Kylie Jenner možda riješile svojeg zaštitnog znaka na tijelu - velike stražnjice.

Obožavatelji su to primijetili i pitaju su u Tik Tok videima jesu li se riješile dio tijela koji su dobile navodnim podvrgavanjem operativnom zahvatu BBL; takozvanom brazilskom podizanju stražnjice.

@jusst_tiktokss #kimkardashian #bbl#bblremoval #bodypositivity #body#foryou#viral#fyp#beauty#fyp#model#celebrities #celebs#celebrity #foryou#fyp ♬ Give It To Me Timbaland - Walley Ponch

Tijekom godina, reality zvijezde su imale razne vrste optužbi za plastične operacije. Od glasina o operaciji nosa do tračeva o injekcijama u usne. Međutim, najdosljednija (i naizgled točna) glasina bila je o operativnom zahvatu podizanja stražnjice, postupku u kojem se uzima mast s jednog dijela tijela i ubrizgava se u stražnjicu kako bi se povećala. Zahvat je prvi izveo brazilski plastični kirurg Ivo Pitanguy 1960. godine.

@jelena.remember #kyliejenner #bbl #fyp #fy ♬ оригинальный звук - ♥️

Plastični kirurg dr. Roger Tsai koji je vrlo popularan na Tik Toku sugerirao je da bi se Khloéina nova stražnjica mogla činiti manjom zbog njezina nedavnog mršavljenja.

"Nisam njezin kirurg i ovo je samo u obrazovne svrhe. Khloé je nedavno doživjela veliku tjelesnu transformaciju svojim putovanjem mršavljenja, mislim da izgleda nevjerojatno, tako da će se tijekom mršavljenja i stražnjica smanjiti pa bi ova transformacija mogla biti posljedica mršavljenja."

Slično je i kod Kim Kardashian. Obožavatelji su prvi primijetili Kiminu sve manju stražnjicu prošlog kolovoza nakon što je zvijezda pozirala u uskim tajicama na Instagramu. Kim je otkrila kako se podvrgnula strogoj dijeti kako bi mogla stati u kultnu haljinu Marilyn Monroe za Met Galu u svibnju prošle godine. 

@drrogertsai What do you think Khloe Kardashian has done to achieve her new look? Let us know in the comments! #khloekardashian #plasticsurgeryjourney ♬ original sound - Dr Roger Tsai, Plastic Surgery

Tvoja reakcija?