Prvi 186 pregleda 13. listopada 2022.

Til Čeh izbacio novu pjesmu. 'Mam pa te mam' će biti hit!

neovisuals

Član najzabavnije JoomBoosove slovenske ekipe, Til Čeh izbacio je novu pjesmu 'Mam pa te mam' za koju smo sigurno da će u vrlo kratkom roku osvojiti vaša srca i postati pravi jesenski hit

Nakon velikog hita 'Moja', slovenski pjevač Til Čeh sve je oduševio svojom novom pjesmom 'Mam pa te mam', odnosno 'Imam te imam' koja je nastala u suradnji s bendom Petelini.

U ovoj pjesmi, Til jedini uspijeva osvojiti prekrasnu djevojku koja se doselila u njegovo pitoreskno selo, a romantika među njima pršti na sve strane. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Spot, za kojeg je zaslužna Neo Visuals ekipa, sniman je u slovenskoj općini Velenje koja svojim šumama, livadama i predivnim jezerom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim i zaista ne čudi što je romantika između Tila i misteriozne djevojke u potpunosti prevladala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIL ČEH 🐓 (@tilceh)

'Mam pa te mam' je odmah na prvo slušanje s nogu oborila publiku koja svoje oduševljenje uopće nije sakrivala.

'Bravo Til, ovo je savršena pjesma', 'Ovo je top', 'Pjesma je zaista odlična', 'Znao sam da će Til Čeh odlično otpjevati ovu pjesmu i siguran sam da će to biti novi hit', samo su neki od pozitivnih komentara publike. 

 | Autor: neovisuals neovisuals

Podsjećamo, Til Čeh je, uz Polkaholike, Niku Zorjan i BQL dio naše JoomBoos ekipe koja svojim urnebesnim videima kao što su 'Slovenci pogađaju hrvatske riječi', 'Mijenjamo spol poznatima' i mnogi drugi, već godinama zabavlja našu vjernu publiku.

Za ovu zaraznu pjesmu zaslužan je Raay, a video je snimila ekipa Neo Visualsa. Prekrasne kadrove Velenja i zarazne taktove novog jesenskog hita poslušajte i pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?