Prvi 356 pregleda 23. siječnja 2023.

Tinder iskustva: 'Napala me kad joj je propala krinka'

canva

Najpoznatija aplikacija za upoznavanje - Tinder, sve je popularnija. Dok neki imaju pozitivna iskustva, drugi se s time baš ne mogu složiti. Pročitajte iskustva koja su Hrvati podijelili

"Ja imam samo negativna iskustva, bar u Hrvatskoj. Neka baba je stavila slike sebe prije 15 godina, što je i priznala pa se opravdavala time da svi muljaju na Tinderu i onda me izvrijeđala nakon što je vidjela da je propala krinka", napisao je Hrvat na Redditu o svom iskustvu s Tindera.

POGLEDAJTE TRAILER SERIJALA 'SPOJ NA SLIJEPO':

Najpopularnija aplikacija za spojeve, Tinder, sve više i više se koristi u Hrvatskoj. Korištenje aplikacije je poprilično jednostavno. Postavite svoj profil, listate profile i kada se s nekim 'matchate', možete započeti s komunikacijom. Iako su neki zadovoljni s iskustvom na Tinderu, drugi i nisu imali toliko sreće. 

Na Redditu su podijelili svoja iskustva, a mi smo izdvojili neke od najboljih:

"Frend se nedavno išao naći sa nekom ženskom s Tindera. Uglavnom, ona je prva stupila u kontakt s njim i nakon kraćeg dogovaranja ona njega pozove kod sebe u stan. On se lijepo sredi, stavi 2000kn u novčanik da se nađe i da pokaže kako je on baja. Dođe pred stan u jednom zagrebačkom naselju, pozvoni na njeno prezime kad ono izletava lik iz ulaza sa nožem i na njega. Napadne ga da je došao ka**t njegovu curu i da sve pare odmah da. Ostatak neću pričati. Izvucite pouku iz ovoga, ako je predobro da bi bilo istinito onda sigurno nebu dobro završilo", napisao je prije dvije godine muškarac o neugodnom iskustvu svoga prijatelja.

"Jednom sam se našla s likom s Badooa. Trajao je dvije minute. Obrisala sam aplikaciju. 2/10", napisala je djevojka o iskustvu s Badooa, aplikacije slične Tinderu.

"Upoznala dečka na Tinderu prije 3,5 godine, za mjesec dana se ženimo. A sad je li iskustvo pozitivno ili negativno, pitaj me za godinu dana", našalila se jedan djevojka.

A jeste li ikada bili na spoju na slijepo i kako vam se čini ideja toga? Ako niste, a zanima vas kako je to izgledalo pred kamerama, pratite novi serijala 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE svakog petka na YouTube kanalu 24sata.

 

 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU SERIJALA 'CIMERI' NA JOOMBOOS YOUTUBEU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?