Prvi 17 pregleda 23. veljače 2016.

Tinejdžerica iz BiH osvanula u videu Celine Dion!

Celine Dion
Instagram

Ima tek 11 godina, a već se pojavila u videu omiljene pjevačice

Kanadska pjevačica Celine Dion (47) nedavno je raspisala natječaj za sudjelovanje u videu kojim najavljuje koncerte u Las Vegasu, a među prijavljenima se našla i jedanaestogodišnja Ana Jovančić iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Osim nje, prijavile su se i tisuće drugih vrhnih glazbenika i obožavatelja, ali upravo je ubrzo Ana odabrana u uži krug.

- Čim sam saznala da postoji mogućnost da se i ja prijavim za sudjelovanje u projektu moje omiljene pjevačice snimila sam ispred sarajevske Vijećnice video u kojem pjevam njenu pjesmu 'I Drove All Night' - izjavila je Ana za Klix.ba

Bilo je to dovoljno da si osigurala pojavljivanje u videu svog najvećeg uzora i ispuni jedan od najvećih svojih snova.

- Rastem uz njene pjesme, volim njen glasi, volim njenu gracioznost i nenametljivost. Voljela bih biti kao ona - rekla je Ana još prije dvije godine.

Ani ovo nije prvo medijsko pojavljivanje. Naime, ova talentirana djevojčica je od pete godine nastupala na brojnim koncertima te sudjelovala u različitim natjecateljskim emisijama, a već s četiri godine počela je svirati klavir. Potječe iz glazbene obitelji, a ulogu njezinog mentora preuzeo je stariji brat Đorđe koji se brine o njezinom napretku u glazbenom svijetu.

- Zaista uživam da pjevam, volim scenu, kameru... Nekako mislim da je to posao koji bi mogla najbolje da radim kada odrastem - kaže Ana, a svi vjeruju kako će upravo tim putem i krenuti.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?