Prvi 2055 pregleda 18. rujna 2023.

Tko će imati sreće u ljubavi ovaj tjedan? Provjerite ovdje!

Canva

Ovaj je tjedan idealan za ljubavne avanture i promjene, posebno za tri znaka zodijaka.

Tri horoskopska znaka koja će u tjednu od 18. do 24. rujna imati najviše sreće u ljubavi:

1. Vaga

Prošli ste kroz mnoge neugodne situacije, no ovaj ćete tjedan napokon osjetiti slobodu. Tereti koje nosite su smanjeni zbog nade koju imate u sebi i promijenjenih pogleda na ljubavni život. 

Otvoreni ste, ali svjesni uspona i padova u ljubavnom odnosu. Ako je trenutno netko u vašem životu, uvidjet ćete da je poštovanje ključno za vaš odnos prema drugoj osobi. 

 | Autor: Canva Canva

2. Strijelac

Jesen je godišnje doba koje vam je uvijek donosilo sreću u ljubavi. U tjednu koji se nalazi pred vama osjetit ćete se spremnima upoznati nekoga.

Oprezni ste, a često i skeptični, ali niste cinik u pogledu ljubavi. Možda ćete uzeti određeno vrijeme za pronalazak posebne osobe, ali ne namjeravate stvoriti nedostižni ideal. Osjetit ćete izrazitu empatiju koja vam može pomoći u pronalasku iskrene ljubavi.

 | Autor: Canva Canva

3. Vodenjak

Ovaj ćete tjedan imati misiju učiniti nevjerojatne stvari za sebe i osobu koju volite. Osjećate inicijativu da krenete sa svime što ste obećali.

Ovo je tjedan konačnog i konstruktivnog kompromisa. Možda vam se neće ostvariti sve želje, ali ćete na kraju svakako biti na dobitku. U idućim danima ćete ponovno osjetiti vjeru u budućnost, piše YourTango.

 

Gledaj hit filmove, serije i emisije 24 sata prije svih, pretplati se na VOYO!

 | Autor: RTL RTL

Tvoja reakcija?