Prvi 12536 pregleda 25. travnja 2019.

Tko je Karla koja rastura u 3. epizodi Savršenog spoja?

karla krmpotić/facebook

U intervjuu nam je otkila čime se bavi u slobodno vrijeme i kako joj je bilo snimati s JoomBoosovcima

Karla Krmpotić glumi u seriji Savršen spoj, a u trećoj epizodi je posebno rasturila i pokazala svoje pjevačke i plesačke vještine. Utjelovila je mladu umjetnicu Luciju u čijoj se ulozi odlično snašla. Bravo, Karla! Popričali smo s njom o tome što radi kad ne snima i kako joj je bilo družiti se s JoomBoosovcima. Evo što nam je otkrila.

1. Za početak, možeš li se predstaviti našim čitateljima u nekoliko rečenica? 

Bok, Ja sam Karla Krmpotić i bavim se pjevanjem, glumom, ali i amaterski plesom. Inače sam studentica prava na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

2. Kako ti je na setu s JoomBoosovcima? Kako je snimati seriju? I što ti je bilo najteže pohvatati?

Super je! Čak i u međuvremenu dok se ne snimaju scene u kojima sam, atmosfera bude odlična, što dodatno olakšava i cijela produkcijska i snimateljska ekipa.

3. Koji lik igraš u seriji i što on predstavlja? Kako bi ga ti opisala?

Moj lik se zove Lucija i predstavlja mladu umjetnicu koja traži svoj put prema zvijezdama i iako je odlučila otputovati van Hrvatske, ostaje zbog snimanja filma kao zadnjeg projekta koji će odraditi prije nego što ode. Dosta je karakterno samostalna i individualna i glazba joj je sve u životu. Sviđa mi se što je lik dosta sličan meni i lako mi se poistovjetiti s njom.

4. Na čemu sve, osim na seriji, trenutno radiš? Čime se baviš poslovno, ali i kad si slobodna?

Osim što studiram, pjevam u dva benda i imam u planu raditi autorske stvari. U slobodno vrijeme, kad ga imam haha, idem na satove pjevanja i improvizacije te pokušavam negdje ubaciti i treninge. Totalni kaos ljudi bi rekli, but I love it. 

5. Po čemu se izdvajaš od svih novih, mladih lica danas na hrvatskoj sceni? Koji su tvoji aduti?

Mislim da mi je iskustvo u kazalištu, pred kamerom i na pozornici dalo uvid u sve tri strane mjuzikla kao kazališne forme. Glumački se dosta razlikuje gluma kroz govor i gluma kroz pjevanje što sam spoznala skupa s prijateljicom Manuelom Svorcan koja glumi Divnu Dinu, na jednoj Akademiji za mjuzikle u Londonu gdje su mi otvorili totalno jedan drugi pogled na to što sam radila do tad i kako sam iznosila emocije pred publiku. Radoholičar sam i uvijek sam za nove izazove, učenje i izlaženje iz tzv. komfort zone, sšo ponekad zna biti teško. 

6. Pratiš li youtube i sve što se ondje događa? Kakvi sadržaji te zanimaju?

Uglavnom YouTube koristim za slušanje glazbe.

Pratiš JoomBoos? Kako ti se sviđa to što radimo? I koji JoomBoosov youtuber ti je najbolji?

Tek sam sad ušla u svijet youtubera jer sama ne snimam videa te vrste. No, kad ih upoznaš sve i onda 'pročekiraš' njihova videa stvarno skužiš da znaju što rade i da na kraju svega uživaju u tome. Sigurna sam da će ova zajednička snimanja stvoriti neka nova i dugotrajna prijateljstva!

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • branka.smesko

    bas dobro glumi
  • mala_loodacha

    kraljica <3