Prvi 2060 pregleda 07. siječnja 2019.

Tko je sinoć najviše zasjao na crvenom tepihu?

extratv / instagram

Ovo je pet najboljih odjevnih kombinacija s crvenog tepiha od jučer

U Americi je održana 76. dodjela Zlatnih Globusa tijekom koje se uručuju nagrade za najbolje u filmskoj i televizijskoj industriji. Održavanjem ceremonije, veliki fokus pada na odjevne kombinacije gostiju. Dizajnerske haljine i odjela, frizure i skupocjen nakit izmjenjuju se na crvenom tepihu. Ovo je pet najboljih kombinacija od jučer.

1. Lady Gaga (haljina Valentino)

Na crvenom tepihu definitivno je briljirala Lady Gaga. Nebesko plavom haljinom svjetlost reflektora usmjerila je na sebe. U prošlosti je imala puno neobičnih odjevnih kombinacija, ali u zadnje vrijeme češće bira jednostavnije stvari.

2. Regina King (Alberta Ferretti)

Haljina dizajnerice Alberte Ferretti koju je nosila Regina posebno se isticala na dodjeli, jednostavno je čisto savršenstvo. A najbolje od svega je što će biti zauvijek zabilježena, jer je glumica u njoj osvojila nagradu.

3. Irina Shayk (Versace)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bradleycooper and #irinashayk 👍🏼or👎🏼? #goldenglobes2019 #goldenglobes

A post shared by The Catwalk Italia - TCI (@thecatwalkitalia) on

Crveni tepih "zapalili" su Irina Shayk i Bradley Cooper. Dodjela Zlatnih Globusa bila je njihov prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu. Irina je nosila toaletu iz ateliera Versace koja joj je savršeno stajala.

4. Isla Fisher (Monique Hullier)

Haljina dizajnerice Monique Hullier pun je pogodak bio za Islu Fisher. Ova crna toaleta savršeno stoji glumici i posebno ističe njenu boju kose.

5. Dakota Fanning

Dakota rijetko kada promaši odabirom haljina za dodjele nagrada. Jednostavno zna što joj stoji ili znaju njeni stilisti, a i ovoga puta je bilo tako.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    woooow :O