Prvi 51 pregleda 05. rujna 2016.

Tko kaže da ne idem: Osvoji karte za koncert Justina Biebera!

Justin Bieber
Official

COOL u suradnji sa tkokaze.hr daje novu priliku da osvojite 2x2 ulaznice za neponovljivi događaj godine: Koncert Justina Biebera 9. studenog u zagrebačkoj Areni

Mislite da nije fer što ne idete na koncert Justina Biebera? Mislite da vam svijet duguje drugu priliku? Mislite da je ovo koncert koji se ne propušta?

SLAŽEMO SE!

I zato vam COOL u suradnji sa tkokaze.hr daje novu priliku da osvojite 2x2 ulaznice za neponovljivi događaj godine: Koncert Justina Biebera 9. studenog u zagrebačkoj Areni!

ZABIEBERITE SVOJ IZLAZAK

Da bi osvojili karte morate kliknuti OVDJE i dovršiti rečenicu: Da u prolazu sretnem Justina, pitao/pitala bih ga...

Budite kreativni jer će upravo najoriginalniji među vama postati sretni dobitnici!
U jednom paketu dolaze dvije ulaznice, kako bi vama i sretniku kojeg ćete povesti ovaj koncert ostao u najljepšim uspomenama!

PRAVILA IGRE


Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je na linku http://tkokaze.hr/biebernatjecaj/ ispuniti tražene podatke u prijavnici i dovršiti započetu rečenicu. 
  

Mogu igrati osobe:

  • koje su ispunile podatke pravim imenom i prezimenom koje odgovara imenu na osobnoj iskaznici
  • koje su unijele odgovor na postavljeno pitanje
  • koje su postojeći korisnici Paketa za mlade Zagrebačke banke ili zaključno s 22. rujnom 2016. imaju ugovoren Paket za mlade Zagrebačke banke.

Svaki pojedini sudionik može prijaviti JEDAN RAD. Prijavljeni rad ne smije biti uvredljiv, niti neprikladan ili vulgaran sadržaj.
Imena dobitnika glavne nagrade u Natječaju bit će objavljena najkasnije pet dana nakon završetka nagradnog natječaja (do 23. rujna 2016. godine) na web stranici http://tkokaze.hr/biebernatjecaj.

Sretno Belieberi!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?