Prvi 1996 pregleda 14. srpnja 2018.

'Tko se boji vuka još' prešao milijun pregleda

JoomBoos, Pixell, Canva

Svaka čast...

Nedavno smo u sklopu tvoje omiljene YouTube serije 'Isti san' izbacili predobar mjuzikl i tri pjesme koje su nas totalno oduševile. Jedna od pjesama 'Tko se boji vuka još' brzo nam je svima ušla u uši, a dokaz tome je i milijun pregleda koji je ostvarila u samo tjedan dana. 

Pjesma govori o hejterima i kako ih hendlati u današnjem svijetu, a o tome savršeno pjeva LayZ.  

- Smatram da je pjesma veoma kvalitetna i uložena je puno truda u nju, tako da sam očekivao brzu milju - izjavio je Layz.

Ako još uvijek nisi poslušao pjesmu, vrijeme je da to napraviš!

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima te super poklone - originalne tetovaže kakve imaju naši YouTuberi.

 

A ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kbc74dnr1992

    Pjesma je predobra!
  • onajkojinijemoj

    A kada ce doc malo cudni do 1mil?? :((((
RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°