Prvi 407 pregleda 14. listopada 2018.

Tko vam je bio najbolji jučer u 'Zvijezdama'?

PEDJA MILOSAVLJEVIC / AKK

Ovo su neke od boljih izvedbi sinoć. Tko je vama favorit?

Sinoć je emitirana prva epizoda ovogodišnje sezone showa 'Zvijezde' i našlo se tu već nekih ozbiljno dobrih kandidata, a neki članovi žirija na neke su izvedbe čak i zaplakali, piše 24sata. Napravili smo mali pregled nekih od najboljih, a vi nam slobodno recite tko je vama favorit od jučer?

Danijel Kranjec

Danijel se predstavio Tošinom pjesmom 'Još uvijek sanjam da smo zajedno' i ostavio žiri bez teksta. Mentor mu je na kraju Jacques, iako su apsolutno svi digli stolice kad je zapjevao. 

Ilma Karahmet

Ilma se predstavila pjesmom 'Something's gotta hold on me' i oduševila apsolutno sve u žiriju - osim Tončija Huljića. On jedini nije podignuo stolicu te joj je nakon izvedbe rekao: "Ja ti nemam što pametno reći i nisam impresioniran. Tebi su mama i tata rekli da pjevaš sevdah i stvarno bih volio da to otpjevaš sada." Kad je ispunila njegovu želju i zapjevala sevdah, žiriju je bilo jasno što Tonči govori, a Andrea Andrassy je i zaplakala. Ilma će biti u Jacquesovu timu.

Regina Roslaniec Bavčević

Poljakinja Regina koja već dugo godina sa suprugom živi u Splitu predstavila se neobičnom i teatralnom izvedbom pjesme "Clown", a Andrea se i na njezinu izvedbu rasplakala od emocija.

Ana Marija Djaković Jeleč

Mlada Ana Marija predstavila se izvedbom folk pjesme Verice Šerifović 'Ako treba mogu biti' i tim odabirom iznenadila i publiku i žiri. Podigli su se i Jacques i Nina i Tonči, no na kraju je završila u Tončijevu timu, jer su se Nina i Jacques spustili nazad.

Lora Breški

Preslatka Lora Breški predstavila se izvedbom Jadranke Stojaković 'Sve smo mogli mi' uz gitaru, a kao mentora je prije dolaska htjela Jacquesa. On, nažalost, nije podignuo stolicu, a Loru će mentorirati Tonči.

 

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve