Prvi 17 pregleda 19. ožujka 2017.

TLZP: Ivana postaje opasna rokerica, a Petko prava zavodnica!

tlzv
Nova TV

Što nas očekuje u novoj epizodi genijalnog showa?

Nakon što su se dojmovi druge epizode zabavnog showa ”Tvoje lice zvuči poznato”, u kojoj je pobijedila Ivana Mišerić, slegli kandidati su počeli pripremati za nove nastupe, a evo što možemo očekivati u večerašnjoj epizodi...

tlzv | Autor: Nova TV Nova TV

Pobjednica Ivana mijenja žanr u odnosu na prošlu epizodu i postaje opasna rokerica. Utjelovit će osebujan Kiss, koji su poznati po svojim maskama i kostimima koje nose na nastupima pa se posebno veselimo vidjeti ovaj performans.

tlzv | Autor: Nova TV Nova TV

Na veselje i oduševljenje mnogih Nives Celzijus napokon ćemo vidjeti u ženstvenom izdanju. Nakon dvije muške transformacije postaje Shakira.

tlzv | Autor: Nova TV Nova TV

Mario Roth transformirati će se u Danijelu Martinović za koju kaže da mu se jako sviđa zbog svoje vrckavosti, ali i da ga po energiji podsjeća na njega. 

tlzv | Autor: Nova TV Nova TV

Nakon što je Petko napravio TLZP Dernek kao Željko Bebek ovoga će puta postati jedna od pjevačica grupe Spice Girls. Našalio se i rekao kako je napokon dobio izvođača kojeg osobno ne poznaje, pa se ne mora pribojavati reakcija nakon nastupa.

tlzv | Autor: Nova TV Nova TV

Bojan Jambrošić nakon Rozge kreće u inozemne vode. Postaje Omi zbog kojega će po prvi put proći proces tamnjenja kože. Ovaj pjevač, podrijetlom s Jamajke, svjetsku je slavu stekao hitom “Cheerleader” koju će Bojan pjevati.

Miu Anočić-Valentić gledat ćemo kao Sanju Doležal iz Novih fosila, Danijel Bilić postaje Pitbull, a Ana Gruica Ilan Kabiljo.

tlzv | Autor: Nova TV Nova TV

Jedno je sigurno, još jednom nas očekuje show za pamćenje i zato ne propustite novu epizodu "Tvoje lice zvuči poznato" s početkom u 20 sati na Novoj TV.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?