Prvi 978 pregleda 18. siječnja 2020.

To All The Boys 2 i još par filmova koji stižu na Netflix

screenshot/youtube/canva

Zabilježite si datum 12. veljače u kalendare, jer tada na Netflix napokon stiže drugi nastavak omiljenog teen filma 'To All The Boys I've Love Before' koji vole i oni koji nisu tinejdžeri. A osim toga, evo još par filmova koji uskoro stižu na Netflix i koje ćemo svi pregledavati s užitkom.

The Bling Ring

Datum izlaska: 18. siječnja (dakle, danas!)

Radnja: Ako još niste pogledali ovaj genijalan film iz 2013. godine o skupini tinejdžera koja postaje toliko opsjednuta svojim celebrity idolima da im krene ulaziti u kuće i pljačkati ih - dobre vijesti! Film je od danas dostupan za gledanje na Netflixu.

To All The Boys I've Loved Before 2

Datum izlaska: 12. veljače

Radnja: Što čeka Laru Jean i Petera u nastavku omiljene teen comedy-drame? Hmm, pa zapravo mnogo toga, a među 'mnogo toga' našli su se i neki nepredviđeni scenariji. Hoće li uspjeti sačuvati vezu i tko će im se u istu umiješati saznat ćemo vrlo brzo...

All the Bright Places 

Datum izlaska: 28. veljače

Radnja: Još jedna romantična priča nas čeka na Netflixu ove veljače. Naime, na platformu stiže film 'All The Bright Places' iz 2017. godine, snimljen prema istoimenom romanu u čijem su središtu zaljubljeni par -  Violet i Theodore. Već smo se rasplakali...

Lost Girls

Datum izlaska: 13. ožujka

Radnja: Film 'Lost Girls' priča priču o neriješenim slučajevima nestalih djevojaka diljem Sjedinjenih Američkih Država i vrlo će vas vjerojatno duboko šokirati.

Taylor Swift: Miss Americana

Dokumentarac o popularnoj pjevačici Taylor Swift ove veljače premijerno će biti prikazan na Sundance Film Festivalu, a nakon toga stiže i na Netflix. Iako se još ne zna točan datum, na službenoj Netflix stranici piše kako bi film na platformu trebao stići u periodu između veljače i ožujka.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?