Prvi 2914 pregleda 13. veljače 2020.

'To All The Boys' možeš gledati i ako nemaš račun na Netflixu!

toalltheboysnetflix / instagram

Sad ovaj film možeš pogledati na Valentinovo čak i ako nemaš račun na Netflixu!

Drugi dio omiljenog Netflixovog filmskog hita 'To All the Boys I've Loved Before' je napokon na popularnoj platformi, a od sada film možete gledati besplatno na Netflixu čak i ako nemate otvoren račun ondje, javlja PopBuzz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prvi je dio filma osvojio srca mnogih tinejdžera, ali i onih malo starijih, te 2018. godine kad je izašao na Netflixu, a zatim smo s nestrpljenjem čekali ovaj nastavak.

 | Autor: lanacondor / INSTAGRAM lanacondor / INSTAGRAM

U filmu pratimo srednjoškolku Laru Jean čija su privatna pisma njezinim simpatijama zahvaljujući mlađoj sestri poslana na adrese svakog od njih. Nakon što je u prvom dijelu završila u vezi s jednim od njih, Peterom, sada dolazi još jedna njezina bivša simpatija koja bi joj mogla poremetiti planove u novom nastavku...

U nastavku punog naziva 'To All the Boys: P.S. I Still Love You' Lara Jean i Peter nastavljaju svoju vezu, ali kad se na vratima pojavi John Ambrose, Lara Jean će se morati zapitati je li moguće biti zaljubljena u dvojicu istovremeno te tko je zapravo njezina prava ljubav...

S kime ćeš pogledati ovaj film, ako još nisi?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

NA JOOMBOOSU

Kako je nastao Svemir? Znanstvenik odgovara

1 komentar/a

Sliver

A kreator, Bog to ni slučajno ne bi spomenuo. Prvo objasni kako su tim slučajnostima nastale vrijeme, prostor i materija istovremeno a morale su, kod evolucije šta se prije razvilo dišni sustav, krvožilni... I molim vas objasnite mi evolucijski razvoj pčele, leptira ili kloroplasta i sposobnosti biljke da vrši fotosintezu jer zanima me kako su biljke milijarda ma godina funkcionirale dok nisu došli do fotosinteze?